S_atmaca Kızlar 16 haftalık ikiz gebelikte bebeklerin kilosu ne olmalı benim ikizlerin her biri 250 Gr normal mi sizce ağırlıkları
gzm_42 S_atmaca ay unuttum elime ultrason kağıtlarını o haftalarda vermedikleri için ama sanki normal bence tek yumurta mi yoksa çift yumurta ikizleri mi canım 😍
Melisaatik Maşallah çok iyi benim bebeklerim 16 haftalıkkrn 150 gramdı ne yiyip ne içiyorsunuz benimde amacım brbeklere kilo aldırmak
S_atmaca Melisaatik cnm valla mide bulantısı yüzünden pek bişey yiyemiyorum ama protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum
Sermec27 S_atmaca bence önden gidiyor 16. Haftada en fazla 160 Gr karda olması lazım seninki 250 Gr yaklaşık 10 12 gün önden gidiyor
gzm_42 S_atmaca maşaallah sağlıkla alın kucağınıza inşaallah 🤲🥰 bizde 33+3 haftalığız tek yumurta ikizleri sabırsızlıkla bekliyorum artık doğumu
Emel5805 Sermec27 önde gidiyor diye şeker olacak diye bir kural yok insanalri korkutmadan yorum yaparsanız iyi olur…belki yediği bebeğe yarıyor bunu bilemeyiz buna doktor karar verir
Sermec27 S_atmaca bazen normal oluyor anne baba da kiloluysa genetik oluyor bazen sebebi şeker olabiliyor bunu şeker yüklemesi ile öğrenebilirsn canım
Sermec27 Emel5805 üstteki yorumda da belirttim bazen normal oluyor bazen sebebi şeker olabiliyor bunu test yaptırmadan bilemeyiz doktorlar bile bebek önden gidince şekerden şüphelene biliyorlar önlemini almak lazım
S_atmaca Sermec27 hm anladım canım eşimde ben de kilolu değiliz acaba şekerden mi böyle uyardığın için sağol