Tuanayigit Kizlar bugün astım ilacımı 2 püf cekeceme 3 4 puf çektim art ardına bilmeden dalginligima geldi 5 haftalık hamileyim birşey olur mu
Deletedmom_116 Tuanayigit Bir sorun olmaz eğer ki Yüksek bir dozda ilaç değilse yinede doktora danisabilirsin için rahat etmesi icin
Citirmom Tuanayigit astım ilaçları hamilelikte kullanılıyor çünkü annenin yeterli oksijen alamaması bebekte çok büyük sorunlara yol açıyor. Bir şey olmaz ilacın prospektüsü olur içinde onu oku ya da internetten oku fazla doz için yazıyor orada bir şey olup olmayacağı
Premsems Tuanayigit Ben astımım bregual diye bir inhaler ilaç kullanıyordum hamilelikte de çok zorlayınca kullandım ama dozu düşük, doktorum da çok zorlanırsan kullan demişti
Pamuk Ebru0661 Kullanılıyor.Bebege yeterli oksijen gitmediği takdirde bebek için hayati risk taşıyor kâr zarar ilişkisi yapılıyor.
Deletedmom_116 Tuanayigit Tanıdık hemşire vs varsa sorabilirsin . Kullanilmiyo demiş arkadaş ama yüksek değilse Kullanılıyor annemde surkli kullaniyidu kardesimdeyken Yani mecburen Zorundasiniz Daraldiginizda napicaksiniz
Premsems Citirmom evet dediğiniz gibi solum sıkıntısı çektiğin zaman o ilaçtan daha zararlıymış çocuğa
Ebru0661 Şuan o kadar sıkışığım ki nefes alamıyorum yatarken. Grip oldum yada astım alevlenmesi. Fısfısım yok ne iyi gelir başka