ylmzm Merhabalar, yurtdışında SSVD çok yaygın mı? Yurt dışında yaşayıp SSVD yapan annelerimiz var mı? Kaç yıl olması gerekiyor arada? Türkiye de devlet hastaneleri çok desteklemiyor. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Gulcinayazmert ylmzm TR de özel hastanelerde desteklemiyor. Bn ssvd olmak istedigimi söyleidm doktorum ne gerek var o sancıyı görsen yalvarırırsın sezeryana al diye dedi😂
Zeyver ylmzm evet yurtdışında sezeryandan sonra 2. Doğum normal yapılıyor isteğine de bakılmıyor tr de bu konu fazla abartılıyor bence 🥲🥲 burada da özel hastaneler yapıyor genelde
Renesmee ylmzm bir de ssvd nin sezaryenden daha pahalı olması olayı çok saçma. Kesmiyorsun biçmiyorsun kendi kendine geliyor işte
ylmzm Gulcinayazmert ssvd yapan doktorlar destekliyor haklısınız. Özel hastanelerde yapıyorlar genelde. Ben yurtdışını merak ediyorum. Türkiye de üniversite hastaneleri destekliyor felan diyorlar ama hiç görüşmedim. Risk almıyorlar
ylmzm Gulcinayazmert ssvd sancısı ile normal doğum sancısı ayrı mı onu da anlamadım doktor neden öyle dedi ki?