Serklajlıyım 24 hafta oluyorum allah nasıp ederse iki gebelıgımde de hep sarı akıntım oldu enfeksıyonum varken de yokkende artık kronık dendıgı ıcın normal sayıldı. ilkını 33 de doğurdum crp yukseklıgınden hemogram falan almış başını gıdıyordu ıdrar yollarım temızdı yıne muhtemelen hastalanmışım rahım ağzı kısalığı da vardı.
neyse 2. Bebeğimi bekliyorum 12 de serklaj oldum gebelgıın başından berı sarı çok çok açık yesıl akıntım var idrar verdim temiz hemogramlarıma bakıldı temiz, adam serklaj yaparken alttan baktı yıne temız ama sarı akıntım devamlı oluyor. Neyse serklaj sonrası antıbıyotık kullandım antıbıyotık kullanırken başladım yanmam var demeye fıtıl verdı, fıtıl bıttı bı daha gıttım hersey yolunda temız deyince yanmam o kelımeyı duyduğu an gectı. Artık psıkoljık demeye başladık, hamılelıklerım boyunca akıntım var bu sekılde ve enfeksiyon ıkı bebegımde de çıkmadı, neyse geçen hafta ıdrar testı verdim rutın az bı lokosıt yukseklıgı az da bakterı çıktı antıbıyotık verdi doktor, antıbıyotık kullanırken ben başladım yıne yanmam var demeye fıtıl de kullandım. Hala yanmam varmış gibi oysa ılaclar 4-5 gun önce bıttı olan enfeksiyon da gıtmıstır. Bıseye dalıyorum unutuyorum yanmam yok aklıma geldiği an yanmam başlıyor hele doktora gıtsem normal dese kapıdan çıktığım an ıyılesırım doktora da gıtmek ıstemıyorum daha yeni ılaclarım bıttı, erken doğum korkusu var bende ya enfeksiyon varsa diye vajınal yanma varmış gibi enfeksiyon varsa nasıl anlıyorsunuz vajınal koku yaşamıyorum tabı, beslenmem etkılıyor arada soğan sarımsak gıbı şeyler ama koku durumum yok kasıntım yok.
Sadece sarı akıntım var sız nasıl anlıyorsunuz doktor normal demekten yoruldu bu sefer de yanmaya taktım. Günlük vücudumu yıkarım iç camasırımı degıstırırım en az 4 lt su ıcerım temızlıgımı önden arkaya yaparım, dışarıda tuvalet kullanmıyorum ıkı kısıyız esımde klozetı kaldırarak girer ve her gün çamaşır suyla temızlerım. Vajınal bölgeyi ıslak tutmam sadece tek hatam var o da peçetelik bastıra bastıra kullanmak artık tahrıs mı ediyorum bılmıyorum