ysmnn19 incitekin_44 biz de yarın 19 haftalık olacağız ilk gebeliğim heyecanla ve merakla bekliyorum ilk hareketlerini hissetmeyi 🙈
Ozgesenses12 19+2 yiz 🩵👶🏻 ara ara hafif hareket hissediyor gibiyim ama tam anlamıyla değil henüz doktorum endişe etme 24 haftadan sonra net bir şekilde hareket hissedebilirsin dedi beklemedeyiz sürekli elim karnımda 🙈🍭
Gizem1992 incitekin_44 benim de ilk oğlum 11 haftalıkken içimde balık gibi kayıyordu gayet net hissediyordum şuan 5 yaşında ve aşırı hareketli bi çocuk asla oturmaz tekrar hamileyım 16 haftalık ama hissedemedim sakin galiba cinsiyeti erkek dedi doktor ama bu seferki farklı daha sakin 😊
incitekin_44 @meltemucr bende aynı 3 gebeliğim elim surekli karnımda sürekli evham yapıyorum acaba birsey mi oldu diye
Dilarabozdemir incitekin_44 benim 2. Gebeliğim segirme şeklinde hissediyorum 14. Hafta geçtikten sonra hissetmeye başladım
Asminarin incitekin_44 Benim de 14+3 ilkinde gec hissettim ama bu ikinci gebeligimde surekli balik gibi gezdigini hissediyorum
incitekin_44 @Gizem1992 benimkisi de aynı yani ilk oğlumu çok erken hissettim ikinci ilke göre sakın di buda kız daha hiç hissetmedim demek ki ikinciler hep sakin oluyor
Dilarabozdemir incitekin_44 evet erkek olacak rabbim nasip ederse siz öğrendiniz mi? Gerçi bu sene erkek senesi heralde herkesin ki erkek