sevval27 neredeyse 10 gün devam eden bir baş ağrım oldu. Ve bazı günler o kadar şiddetlisi ki hiç kalkamadım sürekli yattım. Eczaneden mentollü şanlı krem var ondan al canım. Biri masaj yaparak alnına onu yedirsin. Sürerken de 'Ya Şafi Ya Allah' diyerek sürün. Faydası olmuştu bana. Sonra şakaklarına iki elinle parmak uçlarınla baskı yaparak haşr suresinin sonunu 'lev enzelna' yı okuyun. Başka biri de bu şekilde size okuyabilir. Onun da müthiş faydası var. Başınızın tepesine yada alın kısmına ense kısmına buz koyabilirsiniz. En çok hangi kısım ağrıyorsa. O da faydalı. Patatesi çok ince olmayacak şekilde yuvarlak dilimleyin bir tülbentin içine koyarak alnınıza bağlayın. Bi gece de bu şekilde uyuya kalabilmiştim. Rahatlatıyor. Bir gece de parol içtim öyle uyuyabildim. İlaç içmemek için direniyodum ama daha fazla dayanamadım. Karanlıkta dinlenmeye özen gösterin uyku bandı vs ile gözlerinize ışık vurmamasına dikkat edin. Çünkü ışık daha çok ağrıtır böyle durumlarda. Bildiklerim ve aklıma gelenler bu kadar maalesef. 🤷🏻♀️ Umarım bir an önce başınızın ağrısı geçer. Allah acil şifalar versin. 🌼🍀