nurkaya_11 nurkaya_11 yarın o zaman ben hep randevulu gittim bi geçen hafta suyum geldi sandım acile gittim o zaman yarında acile gideyim diyeyim belim ağrıyor
nurkaya_11 Zeliha1_ ayakları sag kaburgamın altında galiba surekli toplanıyorlar sag kaburgamın tekmeliyor
nurkaya_11 Zeliha1_ valla sag kaburgamin altinda ayaklari midem de poposu var eeee kafası nerde bunun daha inmemiş o zaman kanala benim zamanım varmi gerçi 2. Doğumda hersey bir anda oluyor ilkte yavaş yavaş ilerliyor dedi ebe ama
nurkaya_11 Zeliha1_ bende de var da ben artık ümidi kestim sancidan yana ilk kızımda yalancı sancinin y sini gormedim bunda bel agrisi ara sa kasık agrisi kandırıyor beni ben artık ümidi keseyim ki gelsin Fin Fin sağlıklı sıhhatli 🤣🤣
nurkaya_11 Zeliha1_ benimde akşam öyleydi şuan yok uzanmiyorum dinlemedim yani her gün sıcak duşa giriyorum nafile
nurkaya_11 Zeliha1_ iyi bari nasil oldun varmi hala ağrı bende akinti geliyor fakat çektikçe geliyor 🤣🤣nişanin devami heralde söküyor kendini anlamadim
nurkaya_11 Zeliha1_ ama bende ilk kızımda ki gibi sümüklü gelmişti şeffaf renk ve geleli 2 3 hafta oluyor kızım da gelmisti direk sabahına sancılar başladı öğlene doğurdum
nurkaya_11 Zeliha1_ benimde karnım da bi geli bi gidiiii 🤣🤣 mide bulandi biraz şuan surekli toplanıyor