Feniks Nergisimmm bende de ilk baştan beri oldu belli bir haftaya kadar ama sürekli değildi gelip geçiyordu
Vesile_00 Nergisimmm yanlış bilgi vermekte istemem ama ben 36+4 haftalığım şuan o haftalarda bendede aynısı oluyordu yerleşme ağrıları diye belirtiyo doktor benim az bı az kanamam bile olmuştu korkup endişe etmeyin yani her gebelik farklıdır tabi ama normal diye bilirim
babyandmomy__ Nergisimmm hemen hemen aynı haftadayız rahim büyüdükçe olurmuş o ağrılar kanama yoksa normalmiş
Kardelennnsen Nergisimmm normal canım hatta ben hamile olduğumu düşünmüyordum sürekli adet oluyorumdur diye gidip kontrol ettiğimi bile bilirim 😁 3 . Aydan sonra geçti bi adet donemlerimde bazen vuruyor o kadar
Nergisimmm Feniks evet benim de sürekli değil ara ara oluyor ama korktum normal mi değil mi bilemedim
Feniks Nergisimmm normal canım ilk üç dört ay adet tarihin geldiğinde özellikle daha çok artabiliyor vücut alışma sürecinde olduğu için benim Dr kan görmediğin sürece korkma demişti
Neklastaone Genellikle normal adet olduğumuz tarihte ağrılar oluyor ilk 3 ay sonrasında geçiyor en azından bende öyle oldu
Nergisimmm Neklastaone yani adet tarihim değil ara ara oluyor sadece kaşık ağrısı da yok kısa süreli oluyor
Irmm2816 Nergisimmm evet evet korkuyor sonu yok bende bigün karnım şiş ve sert bi gün yumuşak hemen bişey mi oldu neden böyle oldu diye korku sarıyor annelik delilik diye boşuna dememişler 😍🥰
Bebekmert Bende 10 haftalık gebeyim iki gün önce böyle bir post açtım gece resmen sancıyla kivrandim çok şükür geçti ama arada oluyor bu haftada normal sanırım
Nergisimmm Bebekmert yani yorumlar öyle söylüyor normal diye inşaallah normaldir sağlıkla alırız kucağımıza