melegim_0822 Kızlar hamilelik sürecinde genital bölgesinde et beni çıkan oldu mu ilk gebeliğim benim ilk defa et beni çıktı vücudumda ve genital bölgede oluştu. Normal mi hamilelikle bı ilgisi var mı? Yaşayan varsa yazabilir mi
Bicirik melegim_0822 benim boyun bölgemde çıktı ten rengi ve koyu renk olarak et benleri. Kendi doktorumla görüştüm gebelik hormonlarından dolayı normal dedi, doğumdan sonra dermatolojiye gidip icabına bakacağım. Genelde sürtünmeden dolayı vücudun kıvrım bölgelerinde çıkıyormuş.
babycom456 melegim_0822 evet canım bende şaşırdım siğil flan sandım gecen gün gittim et beniymis ve bikaç tane çıktı bende inşallah doğumdan sonra yaktırıvam artık ne yapıcaklarsa
Femay melegim_0822 ben hamileyken gözümün tam altında çıkmıştı. İncecikti ve tekti zaten. Elimle oynaya oynaya koparmıştım. Ama tabi siz yapın diye söylemiyorum göz önünde olunca durduramadım kendimi
Fatma_Fatma melegim_0822 benim ilk hamileğimde boynumda çok çıktı doğumdan sonra sıkıp sıkıp kuruttum düşürdüm onları belimde ve koltuk altımda da çıktı kocaman onları sıkamıyorum da.Sıktıklarım normal ben gibi izleri kaldı hep çok rahatsız edici bembeyazdı boynum ne güzel. Şimdi oğluma hamileyim sırtımda çikti omuzlarımda birsürü birde kaşınıyor gıcık oluyorum doğumdan sonra onları da kopartıcam
melegim_0822 Fatma_Fatma benim bide boynum karardı 🙄 sıkmaya korkuyorum et benini acır diye dogumdan sonra bakicam çaresine doktora görünurum ilaç vs halledilir herhalde ama bu kararma geçer mi bilmiyorum boynum ne güzeldi şimdi lekelenmeye ve kararmaya başladı
Fatma_Fatma melegim_0822 kararma doğumdan bir süre sonra geçiyor ama et benleri hiç geçmiyor doktor yakalım der büyük ihtimalle o zaman da ben gibi leke kalıyormuş araştırmıştım
brnaksyince melegim_0822 genital bölgede çıktıysa doktorunuzla bu konuyu konuşun. Artıyor mu artmıyor mu takibi yapılmalı. Doğum şeklini değiştirebilir.