Mevzulal Bursa da özel hastaneler de detaylı ultrason yaptıran annelerimiz var mı? Ücretleri ne kadar acaba?
Mavera316 Mevzulal ben de Bursa dayım henüz yolun başındayız 6hafta olduk ben de bakıyım önerilere açığızz😇
Dnmzzeda Mevzulal Ben Ahmet Yılmaz’a gitmiştim çok güzel anlattı 45 dakika sordu cihazı da iyi ve netti herşey , fiyatını hatırlamıyorum ☺️
Leyla93- Mevzulal Prof dr Ali Ekiz ataköyde muayenehanesi vardı sanırım 2 kişi gitti ikiside çok memnun kalmıslardı her milimine çok detaylı bakıyormus sizde internetten arastırın tabi
Asdf1 Pazartesi günü nev esentepe Tayfur Çifte gideceğim fiyat 3 bin memnun kalırsam tekrar dönüş yaparım
Ozgesenses12 Mevzulal Ultramed Dr Mehmet Özer’e aldık randevumuzu 4500 tl fiyatı 14 ekimde bilgilendirme yaparım bende 🩵
Asdf1 Mevzulal genel anlamda memnun kaldım güler yüzlü bir doktordu. Uzun sürebileceğini söyledi fakat 25 dk da tüm ölçümler yapılmıştı neden kısa sürdü dediğimde zayıfsın, bebeğinde sorun çıkarmadı dedi😅 işini düzgün yaptığını düşünüyorum tavsiye ederim.