Ozlmminiko Kızlar olasıklıklar havada uçuşuyor. Ya herkese farklı fiyat veriyorlar ya da kulaktan dolma fiyatlar burada konuşuluyor. Ocak ayından önce sezeryan 3280tl idi. Ocak ayında gelen zam ile birlikte normal doğum 3500 (bir gece konaklamalı) sezaryan 4000tl (iki gece konaklamalı) oldu fiyatları. Bu fiyatlar dışında farklı fiyat teklifi alan var mı ?
Betusm Ozlmminiko yaa ben daha sormadim bizim hastaneye 🙄 bendee medical park fatih hastanesine gidiyorm
DorugunAnnesi Canim bende o hastanede dogum yapcam istege bagli sezaryan 4000 tl ama zorunlu sezaryan 3500 tl normal dogumu bilmiyorum ben sezaryan olacagim icin direk sezaryan fiyatlarini sordum
Ozlmminiko DorugunAnnesi az önce başka bir başlıkta biri 5000 tl yazmış diğeri 4500 tl yazmış o yüzden bende tereddütte kaldım. Dedim ne oluyor herkese farklı fiyat mı veriyorlar :D
Tomurcuk18 Ozlmminiko Benim doktorumun kendi muayenehanesi var o hastaneyle anlaşmalı belki de ondan farklıdır fiyat.
Tomurcuk18 Ozlmminiko Medicalpark yazıyormuş hiç dikkat etmedim cevap yazarken. Ben medicalparka gitmiyorum ki beni neden etiketlediniz 🙈
Tomurcuk18 Sanırım diğer postta hem central hemde Medicalpark yazınca karıştı. Ben centralden bahsediyordum.
zynpnil Merhaba arkadaşlar bende Pendik Medikalpark Şeyma hanımın hastasıyım iki hafta önce fiyat aldık zorunlu sezeryan fiyatı 4000 lira verdiler bize . 2019 un yeni fiyatı buymuş
Kubrafatih zynpnil aa bende şeyma hanımın hastasıyım :) aynı fiyat banada söylendi bi değişiklik yok..
Ozlmminiko Betusm standart bi fiyatlari yok sanirim arkadasim gebze medicale gidiyor orasi 3500 demis.
Ozlmminiko Kubrafatih peki bebek dogdugunda cocuk doktoru muaynesi icin kac kontrole ucretsiz dediler ? Bununla ilgili bilgi verdiler mi ? Bazi medicallerde bir ay boyunca ucretsiz oluyormus.
zynpnil Kubrafatih evet muayene ücreti istikrarla artıyor 🤣 140 la başladım 180 i gördüm bakalım kaçla bitireceğim 🤣
Betusm Ozlmminiko aynen oyle fiyatlar cok degişiyor her medical park ayni olmuyo muayene ücreti 215 tl ödüyorum başka medicalde farklı oluyo 🙄