Muhammedmomss iremd-1798 ilk önce ara sokaklarda sürersin bende ehliyeti martta falan almıştım hala daha ara sokaklardan sürüyorum genelde hamile olduğum içinde kendimi riske atmamak adına ana yola pek çıkmıyorum sende öyle yaparsın
iremd-1798 Muhammedmomss haklısın ben kucağıma aldım bebişimi darısı sizin başınıza inşallah ❤️ evet evet bende arada başlar sonra anayola çıkarım 🥹 babam destek olur kısa sürede de alışmış olurum inşallah ❤️
Mmom iremd-1798 Allah gönlünüze göre versin, en güzelleri nasip olsun inşallah. ☺️ Ne zor bir yerden geçmişsiniz bir de emanet arabayla, aracın kendinin olması bile daha güven veriyor ve emin davranıyor insan. Siz yaparsınız. 🙏
iremd-1798 Rabiul çok teşekkür ederim bu ilettiğiniz marka ve modellere bakacağım. ☺️ Chery duydum ama parçası zor bulunur vs dediler doğruluğu var mı acaba?
Rabiul iremd-1798 servisle ilgili bilgim yok malesef Çin malı ama çok tutuldu fiyatı aşırı uygundu piyasaya göre şuanki durum nedir bilemiyorum doğum izninde olduğum için
Civcivlerinannesi iremd-1798 otomatik araba çok basit 1 hafta da hemencecik alışıyorsun. Bu devirde araba alıp satmak kolay değil. Hemen olmuyor o işler. Eğer imkanın varsa almışken iyi araba al. Bir işte kendine tam anlamıyla güveniyorsan en iyi şekilde üstesinden gelirsin🤗
iremd-1798 Civcivlerinannesi evet evet normalde kullanıyorum otomatik bir sıkıntım yok gece uzun yola falan çıktım ama en kolayı da uzun yol zaten bir de gece olunca sessiz sakindi ☺️tek sıkıntı trafik korkutuyor ama kendime güveniyorum bir kaç defa çıkarsam ona da alışırım ☺️
iremd-1798 Supperrmom çok teşekkür ederim umarım güzel bir araca denk gelirim. Uzun senelerdir hayalimdi bir araba almak artık gerçekleştiriyorum çok şükür 🥰 evet dediğim fiyatlara kadar zorlarsam çıkabileceğim. Bende almışken iyi bir şey alma taraftarıyım. O fiyatlara 0 bulursam eğer ki neden olmasın bende arabanın içindeki paketleri kendim açmak istiyorum ☺️☺️ nasip
Yeniyeniden iremd-1798 kendine güvenin varsa yeni alın ama illa oraya buraya surtebilirsiniz.. eskide almayın hepten zaten ikinci el piyasası duruk suan 3 gun babam göstermişti 4 gun ben fabrikaya gidip gelmistim😀
iremd-1798 Yeniyeniden büyük ihtimalle benimde öyle olacak 3 gün babamla çıkacağım 4. Gün kendim 😅 eski istemiyorum ya alması ayrı dert satması ayrı dert 😅 sonuçta ben eskiyi kısa süreli alacağım alışsam da yeni arabaya geçtikten sonra yine sürtebilirim insanız yani olabilir 😅
iremd-1798 Rabiul evet genelde o arabalar çok ucuz ama babam onun parçasını bulmak çok zor vs demişti geçen sene şuan nasıldır bende bilmiyorum 🥹 benimde doğum iznimin bitmesine az kaldı çok üzülüyorum sizde de var mı bu durum 🥹
Nurak iremd-1798 otomatik al canım onu rahat kullanabiliyormussin kasko yaparsın masrafını karşılarlar
iremd-1798 Nurak aynen zaten yüksek model bakıyorum 0 ya da 2 3 yıllık km si düşük olacak kasko da yaptırırım ☺️
Rabiul iremd-1798 evet ama ben çalışmayacağım evden iş bulursam anca çalışırım bebişe bakacak kimse yok bende bırakamam 🙈
gknlpln iremd-1798 araba gerçekten hem görünüş hem performans olarak gerçekten çok iyi. Açdediğim gibi geniş ve uzun araç olduğu için manevra kabiliyeti usta şoför değilseniz çok zor özellikle sıkışık alanlarda park etmek için. Kazasız belasız sürüş hayatınız olur inşallah 🙏🏻
iremd-1798 gknlpln ah Allah razı olsun çok teşekkür ederim buna hiç dikkat etmemiştim bundan sonra edeceğim ❤️
Feniks iremd-1798 bence tek seferde kurtul al düzgün bir şey gerekirse hoca tutarsın al sat bana mantıklı gelmiyor
iremd-1798 Feniks haklısınız. Banada al sat mantıklı gelmiyor annemde öyle diyince bi sizden fikir alayım dedim. Babam 17 yıldır taksici zaten hocaya gerek yok bir hafta trafiğe çıkarsak alışırım gece falan uzun yola gittim ama yollar sakindi sıkışık bir trafikte yoktu buna alışmam lazım ☺️
Tomucuk12 iremd-1798 sıfır alma nıyetınız varsa ve bütcenız el veeıyorsa kendı arabamı onerırım q2 2500 cıvarı
iremd-1798 Tomucuk12 yani en fazla 1 200 e çıkabilirim. Dahasına şuan çıkamam. Ama teşekkür ederim ❤️
iremd-1798 Rabiul ay ben evden çalışıyordum çalıştığım bölüm kapandı başka bölüme geçeceğim evden çalışan bölümlere almaları için dua ediyorum. Bebeğim çok küçük bırakıp gitmek istemiyorum annem bakacak ama ben gözümün önünde olsun istiyorum bakalım ☺️