BetulSahin5444 Selothatun Ay sezeryan di buda sezeryan olacak normal doğum şansım olsa inan normal isterdim çabuk ayaklanmak için
Selothatun BetulSahin5444 Olsun inşallah bu doğumunuzda su gibi geçer 🤲🏻 diğer çocuklarınız küçük mü peki
Nurcanyks Selothatun ayn bende öyle düşünüyorum ama eşim bir sene daha bekleyelim diyor ben ilerde kızım okul abasliyinc aikinci cicugumda iki yasind afelan olsun istiyorum tabi Allah nasip aaderse
Selothatun Nurcanyks çevresinden deneyimlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim. 1.sınıfa başlamadan yapın. O okul dönemi okuma yazma gitme gelme temposunda çok zor oluyor. Ama anaokulu döneminde olabilir🤗
68pembemavi01 Selothatun Bende 35 haftalık hamileyim şuracıkta bekleyim.Ama benim ilk doğumuma göre 2.doğumum çok kolay geçmişti inşaAllah buda oyle olur🤲
Selothatun 68pembemavi01 Benim zorluk olarak ikiside hemen hemen aynıydı ama sürecin gelişme şekli farklıydı bakalım bu nasıl olacak🙈 İnşallah zamanında sağlıkla kucağımıza alırız🤲🏻 rabbim bir avazda kurtarsın
BetulSahin5444 Selothatun Ay çok zor ama gerçekten ikiz annesi gibi yoruldum tavsiye etmem ideal yaş aralığı 3 bence 🤭
Selothatun BetulSahin5444 yeğenlerimin arasında 18 ay var ordan biliyorum bende. Bebekken zor oluyor ama büyüyünce rahat ediyorsun. Benim küçüğüm 26 aylık şimdi bakalım bizi neler bekliyor 🙈🙈