Yeni1gebelikkk fidanylcn ilçede yaşıyorum aktar falan yok normal yemeklerde kullanılan toz kimyon kullanıyorum onun da kaynatılması doğru değil diye duydum ne kadar doğru bilgi bilmiyorum tabi ,tane kimyon da yok maalesef o kaynatiliyor galiba
Melek3675 Naciyeaydin ben d vitamini kullanmayı bıraktım bebeğim kakasını yapmaya başladı suan 1 aylık yapamıyordu kendisi kakasını bende d vitamininden şüphelendim burda okumuştum gaz yaptığını
fidanylcn Melek3675 bende iki gündür bıraktım kullanmayı bu gün normale döndü çocuk kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım
Miskinim Yeni1gebelikkk bu sorunu bende yaşadım çocuk cerrahına gittik canım. Bağırsak enzimleri kakadaki sıvı besin değerini emdiği için kaka sertleşiyordu bir ilaç verdi çocuk ondan sonra düzeldi
Mikrofon0 Yeni1gebelikkk benim bebeğim de zorlanarak yapıyor ama yapınca da cıvık yapıyor sizinki katı mı
Melek3675 fidanylcn evet düzelmişti iki gündür yine aynı mama değiştim sanırsam ondan oldu eski mamaya döndüm napıcam bilmiyorum doktora da götürdüm çare yok
Birbebekk Melek3675 yarisini vurun iyice itin bacaklarini biraz yukarı kaldırıp bekleyin ben bu şekilde yapıyorum bizimkide çıkarıyor çoğu zaman ama kakasiyla hemen cikiyo yabi