hicimm Kızlar 31+5 günlük gebeyim bebeğimin doğum tarihi önceden 14 marttı doktor bugün 21 mart dedi.Bebeğimin kilosu 1800 gr. Acaba bir sıkıntı mı var anlamadım 😔 neden böyle oldu.
Asiiye hicimm tabi bebisler hazır olduklari günü bilirler rabbim saglicakla hayirli dogum nasip etsin
Yalcingiller Asiiye aynıyız canım seninle benimde 15 mart dedi ama dediğin gibi rabbim bilir daha iyisini 🙏🏻
hicimm Yalcingiller canım bende 14 mart demişti sezeryan olacağım için ya şubat sonu yada martın 7si diye hesaplanmıştım. 21 mart deyince şaşırdım
Asiiye hicimm normal kilosu gecen hafta muayenem vardı 31 haftalık 1990 gr dedi lakin ultrasonda bebegin gelisimi öndeymis 32 hatta 33 haftaya yakın dedi yaklaşık 10 gun önde senin ki olmasi gerektigi gibi yani
Nagos hicimm bende 36 haftama giriyorum 16 Şubat çıktı son gittiğimde 21 Şubat çıktı bu gayet normal bisey değişkenlik gösteriyor tabi bu gerileme 3 haftayı aşıyorsa sıkıntı var ki o zaman doktorun seni uyarır
cherryup hicimm gelişimiyle alakalı. Beslenmeye dikkat edin yarıcak şeyler yiyinki haftasına yetişsin bebeğinz.
Hbsanneoluyo hicimm doktorlar istediği kadar farklı tarih söylesin bebek ne zaman gelmek isterse ozaman olur cnm doğum Banada özeldeki 3 mart diyo Devletteki de 13şubatla 13 mart arası olabilir tam tarih söyleyemiyor hiç Bi zaman kimse
hicimm Hbsanneoluyo anladım canım ben sezeryan olacağım 2 hafta yada 1 hafta önce oluyor ya sezeryan 37. Yada 38. Haftada onu hesapladım. Şubat sonuna yada mart başına geliyor sezeryan olursam İnş 🙏 bir daha ki gidişim 3 hafta sonra.
hicimm cherryup kaşar peyniri, muz, süt, kefir, badem ceviz v. S yiyorum. Ama çay içiyorum o etkiler mi acaba? Nerede yanlış yapıyorum acaba üzüldüm şimdi.
Deryakaya1802 hicimm benim 2 hafta önden gidiyordu sonra diyete başladım doktor fazla falan Dedi işte bebek kilosu ve senin kilon. Dikkat ettim 2 hafta sonra gittiğimde sadece 1 hafta öndeydi ben Doğum tarihi değişmişti. kilo artışı yavaşlamıştır ondan öyle olmuştur 🤔