Caglamehmet SenaFratzbek sana bağlı eğer sancin ağrın varsa haftası önemli değil bakıyorlar zaten bana 26 da baktılar şuan 35 haftada bakıyorlar her gittiğimde bakıyorlar 😂 iki tane yuvarlak bir alet koyuyorlar karnının üstüne biri sancini digeri de bebeğin kalp atışını gösteriyor eline bir tane alet verio bebek hareketini hissettiğinde ona basion en az 20 dk sürüyor 50 in üstü olunca sancin ona göre değerlendiriyor yatış oneriyorsa yation 😂 bu kadarcik
Saruhansaltuk SenaFratzbek ben 37 haftaliğim bugün ilk defa girdim doktorum kalan iki haftada birer kere gelmemiş söyledi ilk gebeliğim acilen sezaryen olduğu için bir kere girmiştim zaten on dakika filan sürüyor kalp atışlarini takip ediyo okadar 😊😊😊
Busranagme SenaFratzbek göbeğine alet bağlıyorlar kalp atışını dinleniyor , 20 dakıka sürüyor sancını ölçüyor , benımki %0 çıktı 😂😂😂😂😂😂😂
Srp Annenin karnına iki tane alet koyup bebeğin ve annenin kalp atışlarına bakıyolar ve sancı varmı sancı düzenini kontrol ediyolar 20 dk sürüyo
Vldn @SenaFratzbek# 34. Haftada başladı nst ye bağlanmam sana bağlı yani eğer sancın ve kasılmaların 35. Haftadan önce olursa doktoun bağlar seni nstye
KaanGzdeNurKanan Benimde 35.haftadan sonra başladı. Gebelik şekerim olduğu için 3 günde bir giriyodum nst ye.Şimdi 39.haftaya girdik haftalık oluyorum 😊
SenaFratzbek Bende ayın 5 de randevum var suan 32 haftalıgız ama herkes karnın düşmüş falan diyor korkuyorm ya erken gelebilir falan diolar daha hiç bişeyim hazır değil ütülicem yerleştiricem bide bebeğin gelişimi 1 hafta ilerde normale göre
Busranagme SenaFratzbek ben 36 haftadayım karnım düştü gibi biraz her şeyi hazır ama alakası yok , ne sancım var ne geleceği var 😂😂😂😂