• Sigara icen anneler

Mysweet sigara içmiyorum içen annelere çok ama çok kızıyorum ama sizin bu şekilde benzetme yapmaya ne hakkınız var pardon? Sizin gibi kadınlar varken kötülük yapan erkeklere hiç gerek kalmıyor en büyük kötülüğü siz yapıyosunuz hemcinsinize içen kötü kadında içmeyenler mi iyi. Kadını ayıra ayıra bıkmadınız açık kapalı pantolon giyen makyaj yapan yok şu bu şimdide bu mu başladı sigara içen kötü kadın. En kötü kadın sizsiniz ki hemcinslernize böyle çirkin yakıstırma yapıyorsunuz kusura bakmayın!

İlk 4 ay tiksindim hiç içmedim ama sonra tiksintilerim geçti ve içmeye başladım. Günde 5-7 tane içiodum son günlerde azalttım 2-3 tane içiyorum. Bırakmak istiyorum Vicdanen rahatsızım Allah evlatlarımızı korusun...

8 gün sonra

Şuan yorumları şaşkınlıkla okudum desem 😱 kızlar yapmayın bende içiyordum ilk öğrendiğim zamanlarda içiyordum günde 3 tane sonra Bıraktım şimdi vicdan azabı çekiyorum nasıl içiyordum ilk zamanlar diye. Yapmayın bazıları çocuk olsun diye nelerinden vazgeçmiyor ne iğneler ne acılar çekiyorlar. Allah size o mucizevi olayı yaşatma şansı vermişken siz onu zehirlemeye hakkınız yok ben çay dahi içmiyorum zararlı diye. İçinizde bir can taşıyorsunuz boğuyorsunuz onu çektiğiniz her dumanda onu düşünün 😕😕😕

Ve birde ne acı bir durum sizlerin çoğu eşim duyarsa diye yorum yapmışsınız hepiniz eşinizden gizli saklı içiyorsunuz çok yazık bebeğiniz zehirleniyor diye korkmuyorsunuz eşiniz duyucak diye korkuyorsunuz 😏

[bilinmeyen] bende aynı işte ya

4 aylık hamileyim çift çizgiyi gördüğümden beri içmedim asla bırakamam derdim..lütfen içinizdeki gücü ortaya çıkarın sigaranın sizi ve bebeğinizi tutsak etmesine izin vermeyin. İnanıyorummm başaracaksınızzz💪🏻💪🏻

Pitircikveannesi aynı bende günde 2 paket sigara içen kişiydim hamileliğimi öğrendiğim an ağzıma sürmedim süremem inşallah Rabbim nasip etmez içirtmeyi de evet canım yeri geliyor çok çekiyor ama o vicdan azabını kaldıramam diye ağzıma yaklaştırmayı bırakın kokusundan kaçıyorum ilk çocuğuma bişey olmadı diye ikincisinde içmek çok saçma çünkü beş parmağın beşi bir değil savaşın siz annesiniz isterseniz yaparsınız 💪🏽💪🏽

[bilinmeyen] Canım ben hiç kimseyi kınamadım çok üzüldüğümü belirttim kınamak böyle olmaz daha ağır ithamlarda bulunurdum kınamış olsaydım. Yapmayın demişim farkındaysan. Bizim yaptığımız her kötü alışkanlık bebeğimize zarar günahsız bir canlı taşıyoruz biz içimizde. Dediklerimin sonuna kadarsa arkasındayım acımasızca bir yorum olmuş olabilir ama asla kimseyi kınamadım. Sonuçta ben de içtim ilk zamanlar 😕

8 yıldır gunde 1 paketı aşıcak şekılde içiyordum. Aşırı derecede keyıf alarak ıcıyordum ve ne oksurugum tutardı nede bı rahatsızlık rahat bı ıcıcıydım yanı 🙂 Haberı alır almaz bende bıraktım ve suan 13 gün oldu çok ızdırap cektım. 5 gün hep uyumaya calıstım. Ve suan ıcmemek ıcın 13 gundur eşimle olmadıgı surece dısarı cıkmıyorum. 13 gunde 3 kilo aldım . Sürekli elimde bişeyler var . 171dende yardm aldım. Kısa bi süre ama 13 ay gibi geldi bana . Bunu bırakmayı sorumluluk bildim. Yoksa ya ona bişey olursa ? Tamam 100 bebege olmadı ya o 101inci bebek olursa ben hesabını nasıl verırım? Kimse bunları anlamıyor ne varki dıyor altı üstü sigara diyor. sizler anlarsınz dıe yaşadklarımı paylasmak ıstedım cunku benm ıcın cok zor bir sürectı 🙏 Umarım bebişlerinizi sağlıkla sıhatle kucagınıza alırsınız 🙏🤰

25+4 hamileyim Bende içiyorum 🙁 günde 4 adet falan ama birşey dikkatimi çekti sigara içtiğim zaman çok hareketleniyor acayip tekme yumruk hiç durmuyor 😯

24 gün sonra

Sibel14 1mg olanlardan 7 tane içiceğine nikotini fazla olan sigaralardan 2 tane içersin ben öyle yapıyorum eşim 2 adet sigara bırakıyor bana sabah kahvaltıdan sonra içiyorum bir tane sonrada gün içersinde içiyorum diğerini de ve yetiyor bazen hiç içmiyorum biriktiriyorum 🤗😀

2 ay sonra