imcakir Kızlar merhaba, hamilelikte akıntıda artış oluyormuş öyle okudum, regl olmuş gibi bir sıvı akışı hissediyorum ne peçetede bir şey var ne günlük pedte. Böyle belirti yaşayan var mıydı? Hamilelik akıntısı böyle mi oluyor?
2424aa imcakir şuan bende öyleyim adetim 2 gün geciktirici ama pcos olduğum için 1 hafta daha beklicem
imcakir rozamomy internetten söylemiştim kargoyu kapıya bıraktırmıştım biri almış testimi 😂 yapamadım sabaha artık
imcakir bebegimolacak ay valla bilmiyorum anlamadım adam yanlış mı bıraktı Bu zamana kadar neler neler bıraktırdım bir şey olmadı Adam kendi dedi ben demeden şuraya bıraktım diye daha önce geldi herhalde dedim baktım yok adama yazdım dönmedi de 😂 bide en pahalısını almıştım predictor mü ne 😂 gitti test 😂
2424aa imcakir sadece akıntı artışı belirtiniz mi vardı ( inşallah kanda da çıkar canım gözün aydın🥰❤️)
imcakir 2424aa teşekkür ederim hayırlısı bakalım🙏🏻🥹 açıkçası belirti aramadım çünkü aşırı belirti hissettiğim aylarda hamile değildim. Sadece şimdi şöyle bir kaç gün geriye bakınca aşırı uyku hali var hatta işte neredeyse tüm gün uyudum önceki gün spora gitmiştim onun etkisi sandım hamlık diye, yine aynı gün canım aşırı köfte çekti yaptım yedim 😂 şüphe sebebim de hem gecikme hemde aşırı akıntı yani akış hissi var ama görünürde bir şey yok arada serçe parmak tırnağının yarısı soluk sarı renginde leke gibi akıntı mı desem ne doğrı olur bilmiyorum enfeksiyon mu diye de düşünmüştüm ama belirti yoktu. Sürekli tuvalete aha oldum diyip gidiyorum öyle bir akış var ama hiç bişey yok sanki böyle içimden kendi kendine akıyor gibiydi en son antibiyotik kullanmıştım bu ay yan etki olarak yapıyormuş gecikme ondan herhalde dedim iki gündür de göğsüm patlayacak gibi dokununca ağrıyor bugğn de mesela regl sancım var gibiydi hatta yapmayacaktım test te aldım diye yaptım