Gzsss öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben 21 ağustosta spinal sezaryenle bebeğimi dünyaya getirdim. Planlı değildi. Aniden oldu. anestezi ile ilgili paylaşmak istediğim bana söylenmeyen operasyon sırasında kafamızı sağa sola çok çevirmememiz lazımmış zaten anestezi yapılırken de hiçbir şey hissetmedim rahat olun. Sonrasında bir takım kısa süreli yine anestezi kaynaklı omuz ağrısı boyun ve baş ağrısı olabiliyor. Herkeste olmuyormuş onu da belirtmek lazım. Bol bol su ve kahve içmek bu ağrıları azaltıyormuş. Ben su içemedim düzgün. kafamı da çok çok çevirdim. Ağrılarım çok oldu beni ağlatacak kadar sonra doktorum damardan bana 2 serum ağrı kesici karışımı ve 3 litre su yine damardan olacak şekilde bir tedavi uyguladı. Tüm acılarım geçti yani ağrınız olursa hekiminiz güzel bir tedavi uygulayacaktır korkmayın. Sütünüz hemen gelmeyebilir bestlak damla kullandım baya coşturdu. Tam hissiyat olmadığı için idrarımı tam boşaltamadım sanırım sonda da tahriş etti idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik ile geçti şükür. Sonrasında her şey daha iyi oldu. Benim sıkıntılarım 2 hafta sürdü. Allah’a şükürler olsun geçti bitti. Bir de korse alın doktorum tak demişti abdominal korse. Göbüş gitsin diye. Anneler olarak çok güçlü olduğumuzu bu süreçte anladım umarım siz de hemen ayaklanırsınız.