Birtutambebek Shylaaa benim de öyleydi ama sonra düzeldi o genetik oluyormuş bazen minyonlukla alakalı benim doktor öyle dedi şimdi normaliz
iremsevinc Shylaaa bana gayet normal dedi canm internetten baktm 34 hafta bebek kilosu iç diye 2100-2300 gram arası gösteriyor
Kubraalp67 Haftada gitmiştim kontrole 2 kg civarındaydı doktor normal demişti şuan 34 haftalık oldu kaç kg bilmiyorum tahmin de yürüyemiyorum çünkü bir hafta geriden geliyor gelişimi maalesef ki.
Hatceninblog Birtutambebek dün gittim 34+1 di 2700 dedi 1 hafta ileri ama bir problemi yok gayet iyi dedi
Ahsennurr Dün gittim tam 35 haftalıktı 2430 dedi olmasını istedikleri 2 buçuk kiloymuş ama sorun yok ne önde ne geride dedi
huysuz__ Hndeaydn girmedi çok şükür 🥰 o gün hastanede 2300-2500 kilo arasında doğum yapan 3 anneydik, hiçbiri küveze girmedi çok şükür
perihankrkya Birtutambebek 33+5 de 2500 kiloydu 1hafta önde gidiyormus benim bebe suan 35+5im Çarşamba günü kontrolumuz var bklm kac olmus merak ediyorum
defnevedoruk Zeyneep1919 merhaba gelisim geriliği yaşamaya basladı 38de 36. haftaya uyumlu 3200 doğdu😀
aden026 Denizlerkadar yumurta ceviz kaşar peynir yemeye dikkat ediyorum birde meyve çok yiyorum sanırım onu azaltmaya çalışıyorum meyve şekeri den olumsuz etkilenmemek adina oda etkiliyor olabilir:)