Aselneva_23 yeni_anne2 aynı şey benimde başımdan geçti sadece bir kaç kişi kız dedi %90 erkek dedi bugün kız oldugunu ögrendim
Deletedmom_116 SeverBurcu Fotoğrafa göre değişiyor o Sonucta uzman değil kimse Duruşa çekilişe göre Değişiyor
SeverBurcu Deletedmom_116 heralde ben Zehrayı rahatlatmak için dedim kaldıki doktorlar bile yanılıyor adı üstünde tahmin
Aselneva_23 yeni_anne2 benim 12 haftalıktı erkek dendi doktor tarafından sonra iki farklı doktor kız dedi
Aselneva_23 Aselneva_23 Deletedmom_116 doktor bile yanılabiliyor burdaki insanların yanılması çok normal
_Mother_ Deletedmom_116 aslında var öyle kişiler yaa yanıldın bebeğim kızmış veya erkekmiş yazıp gülücük emojisi katan kişiler 😅😅
yeni_anne2 Aselneva_23 valla bakarsan ikisi de evlat pek fark yok benim sadece ilk gebelıgım dı haliyle merak ettim hep biraz o kadar yoksa çok sükür Allah olmayanlara versin 🥰🥰😊
Deletedmom_116 Aselneva_23 işte Normal değilmiş öyle diyen bir kesim var Malesef Yanıldım diye hakaret eden bı kaç kişi olmuştu
yeni_anne2 Deletedmom_116 yok artik o kadar da değil fazla ciddiye alınmamalı zatenn benim ılk gebelıgım sadece merak vardı o kadar yoksa ikisi de evlat 😊😊 Allah olmayanlara versin
Aselneva_23 yeni_anne2 amin canım benim ikinici gebeliğim ilki kız buda kız rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Deletedmom_116 yeni_anne2 Amin İki seçenek var zaten doktorlar bile yaniliyoken bizler nerden bilelim net olarak Hissiyat durus diyiruz soyluyiruz fazlası yok olamaz
yeni_anne2 Deletedmom_116 kesinlikle kendini çok kaptıran bir kac kendini bılemez iste cok da umursamaya gerek yok böylerinı adı üstünde tahmin