Mlidya Canlarrr şimdilik iki doktor da aynısını dedi bakalım perşembe gidecem kontrole 6+5 olacak ozman ne diyecek
melii84 Mlidya bence 8. Haftadan önce kalp atışı olmayabilir yurtdisindayim 8. Haftadan önce hiç ultrasona almadı ben o zamana kadar bekleyin derim yine siz bilirsiniz
Mlidya melii84 evet bu hafta perşembe gidecem herhangi bir sağlık sorunu yoksa zehirlenme gibi içerden kanama gibi bir terslik beklemeyi söyleceğim
Mlidya Kaderdurusamet evet özele gidiyorum bende göremedi perşembe gidecem o zman 6+5 olacaz ne diyecek görebilecek mi göremezse eğer dediğiniz gibi beklemeyi söyleceğim nasibimizde varsa her türlü bi nedenle alınmamayı engelleyeceğim ama yoksa zaten kanama yada bi ağrı belirti verecek diye düşünüyorum ilk gebeliğimde 1.5 aylıkken kendiliğinden düşmüştü o zman bebek ve kalp atışı vardı bir gün önce doktor kontrolünden geldim herşey yolundaydı ertesi gün evde akşam bi ağrı oldu karnımda dayanılmayacak şekilde çok şiddetliydi düşükle sonuçlandı işte var olan sağlıklı olmayınca düşüyor şimdi yok diyorlar inş keseyi veren bebeği de verir 🤲
Kaderdurusamet Mlidya çok geçmiş olsun benımde aynı şekilde dıgerı kalp atışını duyduk ertesı gün kalbi durmuştu hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız o yüzden kesınlıkle acele etmeyin daha çok erken illaki görünür görünmese bile bekleyın bı kaç kafta da olsa illaki kendını belli edecek
mrvasln Mlidya banada öyle geldi ama onun bile açıklamasını yapmadılar iki damla kahverengi leke geldi o kadar çamaşırıma bile değmedi kan uyuşmazlığıda var ignemi vuruldum ilaç kullanıyorum vakitler geçmiyor
Mlidya Kaderdurusamet yani devamı gelir mi bilmiyorum akıntı ile çok ama çok baya bayaaaa açık renkte pembe kan gelmiş şimdi ağrı yok
Kaderdurusamet Mlidya bende oda oldu sonrasında lekelenmem oldu 2 3 gün kahverengi onun için de doktorum hemen progesteron başlattı düşük olmasın diye
ipos 2209 anladım, inşallah daha sonrasında sağlıklı bi gebelik nasip olur allah gönlünüze göre versin
mrvasln Kaderdurusamet gerçekten mi bu mesajınız beni umutlandırdı bende son adet tarihine göre 8 l+5 günlüğüm ama kese göründü bebek hala görünmedi ilk ultrason muayenesinde 4+5 demişti doktor sonra lekelenmem oldu o zamanda 5 haftalık demstj doktor yani şuan doktorların ultrason muayenelerine göre 6 hafta iki yada üç günlüğüm diye düşünüyorum kesenin boyu 14 m dedi bebeği görmek için kese boyu 25 m olması gerekiyor dedi fakat 10 günde 4 m büyümüş benm kese o biraz bana az geldi normal mi acaba inanılmaz stres yaptım geç döllenme olabilir kızımda öyleydi ama onu zaten geç öğrendiğimiz için böyle bir şey yaşamadım şimdi bu belirsizlik beni bitiriyor biraz uzun oldu ama inşallah tam anlatabildim bir bilgi almayı çöm istiyorum fakülteye gidiyorum orada hep asistanlar var doğru düzgün bilgi vermiyorlar özele gidecek imkanım da yok şimdilik şaştım kaldım
Kaderdurusamet mrvasln çok geçmiş olsun emin olun benımde aynıydı son adete göre 8 haftalık görünüyordum halbukı normalde daha 4-5 hastalıkmışım benden size tavsiye en azından özele gidemıyorsanız da bekleyın en son özelden 1 hafta sonra yanı tam 7 haftalık olduğumda gittiğimde daha yeni gördüler. Usg gonderdıler herseye yaptılar alltan muayene edip durdular ama görünmüyordu zaten düşünün son adet tarıhıne göre hesaplıyorlar adet olduğumuz gün hamıle kalamayız sonuçta
Mlidya mrvasln sen gittin mi doktora seni bekliyorum uygulamayı kaldıracam hayırlı haberler almışsındır umarım 🤲❤️🥰
Bebegimgeliyor10 Mlidya canım bende aynı durumu yaşadım.programa göre 8 haftalık ama ultrasonda 6 haftalık çıkıyordu progestan kullandım bende ama maalesef çocuk his oluşmadı ve evde düşük yaptım lurta6olmak istemedim.progestani bırakınca hemen düştü zaten 2,3 günde
Mlidya Kaderdurusamet benim doktor umudunu kesti ki kese arkasında kanama var diye başlamıştık zaten progstna bebeği göremeyince bırakabilirsin dedi ben de devam etmedim
mrvasln Kaderdurusamet ultrasona göre mi 7 haftalık olduğunda gördüler bebeği nasıl yani peki sizce kesenin bu kadar geç büyümesi normal mi valla kafam karıştı en son doktora yolk kesesini sordum hersey normal gözüküyor dedi folik aside ve diğer lekelenmem olduğunda verilen ilaca devam rtmemi söyledi şimdi ne kadar sizin bebeğiniz
Kaderdurusamet mrvasln suan 9 haftalık olduk bizde özeldeki doktor gayet normal dedi sonra devlettekı doktorum da evet vızım devlet hastanelerinde makinalarımız daha çok ve geç gösteriyor dedi
mrvasln Kaderdurusamet inşallah yaa çok tedirginim gerçekten belirsizlik çok kötü boş gebelik mi geç döllenme mi anlamadım doğru düzgün bir şey haftaya bugüne başka hır devlet hastanesinden randevu aldım oraya gideceğim bakalım orası ne der fakülteye cuma günü gitmeyeceğim hem biraz daha büyümüş olur gösterecekse gösterecek kendisini kendi adet tarihimw göre neredeyse 9 haftalık oldu saklambaç oynuyor içeride herlde velet 😅
Mlidya Mlidya TugceOrak BusrAsil2019 Şimdi kontrolden çıktım alttan muayene etti kese var ama şekli biraz yamuk düzelmesi için bir hafta 10 gün sonra tekrar kontrole gideceğim bebek yine ypk
BusrAsil2019 Mlidya merhaba canım alttan bakılması çok iyi olmuş benim de o şekilde gözükmüştü. Bebeği de 8.haftaydı gördüğünde şuan kaç haftalık ?