Hatice_11 kürtaja gelince de bende Trabzon’da devlette oldum gece 12den sonra hiç bir şey yemeyip icmeyeceksin ben sabah yarım bardak su içip bir kaç fırt sigara içtim ama çok önemsemediler iki üç fırt diyince yeme içmeye sigara da dahilmis bu arada onu bilmiyordum.. neyse işlemler yaptırdım önceki gün EKG kan tahlilleri ultrason kağıtları anesteziye gittim orasıdq hemen onay verdi zaten yatisim yapıldı önce serum takıldım damar yolu açıldı peşine kanama başlatılıp sancı oluşması için vajina içine beyaz bir ilaç kondu hiç bir şey anlamadım hiç can yakıcı değil korkma başına koyuyor sanırım içine sokmuyor tamamen sonra bende hafif mide bulantısı ve çok fazla üşüme oldu bildiğin titredim sancim olmadi ama ben normalde de ağrı ve sancıya dayanikliyimdir peşine kanama başlamayinca ağızdan emilen beyaz bir hap verildi beklemeye devam ettim kanamam olmadı öyle oluk oluk tuvalete gittim peçeteye bir kaç damla geldi hemşireye bildirdim 11 de yatisim gerçekleşti saat 2 de kürtaja alındım yaklaşık on beş dk sürmüş olmalı uyanmam dahil 20 dk falandır en fazla diye düşünüyorum tamamen uyuttular hiç bise hissetmedim sonrasında ağrım sancim olmadı denecek kadar az oldu ilk gün kanama daha yoğundu sonra ki günlerde orkide hiç değmedi bile peçeteye damla damla olmak kaydıyla hala devam ediyor kanama ilaç verildi saat beş buçuk altıya doğru da çıkışım yapıldı kürtajdan hemen sonra beslenme açılmıyor bilgin olsun bu kadar korkulacak bir şey yk sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin