Ebru1234 Erken gebelik testini en erken ne zaman yapabilirim? En kesin sonucu sizce ne zaman verir? Bilenler cevaplarsa cok sevinirim. 🙏
Merve-metin Ebru1234 en erken adete 6 gün kala gösteren erken gebelik testleri var ama kesin sonuç için adet gecikmesini beklemeniz gerekir
Nart Ebru1234 ben adetten 6 gün önce yaptım ve hafif silik çizgi ile öğrendim hamile olduğumu yarınki gün kan verdim değerim 30.8 çıktı ama bu kişiden kişiye de değişebilir geç döllenme olmadıysa testte çıkmasa bile kanda cıkar mutlaka
Bigsecret3 Ebru1234 erken gebelik testinin amacı adetten önce yapılmasıdır 6 gün önce yapıp doğru sonuç veren de var adetine 2 3 gün kala yapan da var doğru sonuç alan Bu sizin Beta HCG seviyenize bağlı birazda💖
Nart Ebru1234 olabilir o yüzden adet gecikmesinden 1 hafta sonra en iyi sonucu alırsınız Allah gönlünüze göre versin 🍀
Ebru1234 TaleWind dun yaptim erken gebelik testi dayanamadim. Basta belirir gibi oldu sonra kayboldu cizgi. Yani simdilik negatif. 😐
zgeDenizKaramanAtmaca Ebru1234 3+2 günlüktü öğrendiğim de erken gebelik testi ile. regl me 5 gün varken öğrendim.