Yasemincifci Ben 20+3 teyim 59 la gebe kaldım bulantıdan 56 ya düştüm şimdi geri 59 a cıktım☺️Kilo almayıda cok istiyorum ama sanırım hamileliktede alamıycam
peperutka mrsssblt Acıkınca salatalik ye.Ben oyle yapıyorum.Gece meyve yeme.Kepekli girissini salatalik abur cuburdan iyidir.Zaten en cok kilo aldiran sey ekmek ve gece yemek yemek.7den sonra yemek yemeyince hicbiseycik olmaz :)
mrsssblt peperutka Salatalıkların tadı da pek bir garip yenilecek tarafı yokta deneyeceğim teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻🌸
Gulsahseyreek peperutka ben çalıştıgım için 8 den sonra yemege çıkıyorum 4 12 de oyüzden akşam yeniyo mecbur 🤔😊😊 gece de 12 den sonra illa bişi atasım gelyo azıma meyve oluyo oda mandalına portakal falan 🤣yani hiç boş durmuyo ağzım 🤣🤣
Minikomm Gulsahseyreek 54 kilo olduğundan bahsetmiş. Boyu 1.50 ise 54 kilo fazla. Ama 1.68 miş boyu gayet zayıfmış. Bu alaka😉 kilo ve boy için ne alaka diyeni de ilk defa duydum 🤣
peperutka Gulsahseyreek Mandalina portakalda cok seker var yesil elma ya da kivi diyorum o zaman 😊 Sonra o kilolari vermek daha da zor olucak.Bende cok zorlaniyorum