Aleynaz06 Arkadaşlar 28. Haftadayım, sezeryan olacağım. Bebişin çamaşırlarını ne zaman yıkayıp, ütülemeye başlamalıyım? Siz ne zaman başlamıştınız? Çok mu erken şuan acaba kararsız kaldım 😊
Pembesarelle2 Aleynaz06 Ben erken haftada yıkadım kaldırdım dolaba 28. Haftada doğum çantasını açtım yavaş yavaş dizmeye başladım esikleri aldık derken 32+5 haftalığım dün çantayı kapattık erkenden olması avantaj gurbetteyim zaten eşimle birlikte yavaş yavaş yaptık 31. Haftada sancım oldu bebeğim aşağıda ne olur ne olmaz belli değil herşeyi hazırladık şuan ne kadar erken o kadar iyi bu haftalarda insan ağırlaşıyor hiç bir şey yapası gelmiyor açıkcası
Feniks Aleynaz06 ben başladım 31.haftadayım her gün bi şeyi yapıyorum 😂 kendimi incitmeden bence başla yap kaldır gitsin ne olur ne olmaz
Hatceninblog Bence şimdiden yıka yerleştir dolabına, hastane çantanı da daha sonra ayarlarsın, hafta iletledikçe ağırlaşıyo insan ben
Hatceninblog Aleynaz06 ben 31+ haftada yıkadım bugun 34+2yim çantayı hazırladım aşırı yoruldum sürekli yatmak istiyorum artık aşırı ağırlaştım ne kadar erken o kadar iyi