hasret_isa Kızlar soğuk almışım gibi bir sancı giriyor karnıma geri gidiyor bu doğum sancısı başlangıcı olabilir mi sizce soğuk almış olsam başka belirti yok grip de değilim yani anlam veremedim sormak istedim cumartesi günü de nisanim geldi
Deletedmom_116 hasret_isa Sancin baslamatir muhtemelen Doğumda hastalık gibi ansızın gelir . Kendini belli etmeye başlamış aynı gripte burnun akar ya doğum zamanı yaklasincada ufaktan Kasılan sancı baslar ve bu diğer agrilardna çok farklı kesinlikle anlaşılır takip et düzenli sanciysa Doğum yakindir
Zeliha1_ hasret_isa benımde cumartesi nısanıö geldı aynı şeyler bendede var 38+6 olduk bel ağrısı karın agrısı bıde yoğun bacak agrksı var sızdede bacak agrısı varmı
BerivanLina hasret_isa kanli mukus demissin dogum belirtisi evde sanci cekcem diyorsan bekle ama istersen hastaneye git bi gorun hemen
KaderCenkPera hasret_isa 34+5 haftalık hamileyim dün ağrım oldu 10 dk sürdü geçti bugünde kontrolüm vardı nst de düzenli sancım çıktı dediğiniz gibi üşütmüş gibiydim
hasret_isa Zeliha1_ sancimin gelmesini bekliyorum duşa girdim kanlı mukus geldi benden az önce bakalım sancimi bekliyorum sancim gelirse gidecem sende sancim gelirse git yok bebek çok da hareketli değil eskisi gibi ama hiç hareket etmiyor da değil ara ara ediyor şuan için sanki regl olacak gibi sancim var sanki regl ilk günüm gibi sende varmi
Zeliha1_ hasret_isa bendede var regl sancısı gıbı kanlı akıntı yok bende duşa gırdım de üst bacaklarım çok agrıyor gıne kasıklarda agrı var
Zeliha1_ hasret_isa sancım var benım ama az az kasıklarım belım karnımda var bı oluyor bı olmuyor bılemedkm kı doğum sancısı mı
hasret_isa Zeliha1_ benim de var sen bilirsin gitmek istersen ama dayanamayacak duruma gelmeden bence gitme sıklaşsın doğum sancısı dayanılmaz olur ve artar ikinci çocuğuma hamileyim şuan biliyorum o yüzden canım