Rojin__321 Doktora kaç haftalıkken gittiniz ya ben daha gitmedim regl günunden hesaplarsak 5 haftalığım kalp atışı falan ne zaman duydunuz
Annelikmghb Rojin__321 o haftalarda cok erken keseyi goremiyor kalp atisini duyamıyor sonra yine gel diyor erken gitmeni tavsiye etmem altı yedi haftalik olunca uygun bence
Sumisali_ Rojin__321 ikisinde de testte çift çizgiyi görür görmez gittim en azından betamı kontrol ettirmek adına daha sonra doktor ne zaman çağırdıysa kese ve kalp atışı için o zaman gittim.
gaydirigubbakcemilem Rojin__321 6 haftalık kalp atışı duymuştuk ilkimde. Şuan ikinci gebeliğim 5 haftalık keseyi gördük
Rojin__321 Annelikmghb bende öyle düşünüyorum 8 haftalıkken gideyim hep kese hemde kalp atışı duyulur
Annelikmghb Rojin__321 bende 7 haftada gittim kalp atışı icin 8 haftada geri gittim bazıları 5 haftada kalp atisi duydum diyor ben inanamıyorum
Annelikmghb Rojin__321 ben kanda beta takip ettim 7. haftada keseyi gördük kalp atisi yoktu 8 haftada tekrar gitmistik
Smileylaylom Ben evde test yaptığımda 5 haftalıkmış, doktora gidip evde test yaptım pozitif çıktı kan testi rica edeceğim dedim hamileyseniz keseniz vardır kana gerek yok ultrason ile bakalım dedi baktık kese vardı. Haftaya gelin kalp atışına bakalım dedi
Smileylaylom Rojin__321 çok özür dilerim ben 6. Haftada öğrenmişim 7. Haftada kalp atışını duymuşum hatta 7+3. Çünkü ilk kalp atışını ultrasonda videoya çekmiştik ona baktım
Annelikmghb Rojin__321 benim ilk beta 105 ti 4 defa kan verip yukselmesini takip ettim binleri gecince gittik keseyi gördük