Ozeeer Berfin_3346 ben normal doğum olduğu için başıma ne geleceğini de bilmiyorum stajerler geliyormus doğumda bilmiyorum o yüzden bende kararsızım orda doğum yapmaya
Sohret21 Ben çocuk hastanesinde mehmet mustafa eyol a gidiyorum ben sormadan anlatıyor gayet memnunum ama doğum için karar veremiyorum tıp mi çocuk hs. mi diye
Berfin_3346 Sohret21 Detaylı ultrason için gün veriyorlar mı yoksa zamaninda gittiğinde direk ultrasona yönlendiriyor mu
Sohret21 Berfin_3346 valla ben Dr.umdan memnunum ömer faruk kandilcik var ona da iyi diyorlar detaylı için bu defa gittiğimde söyleyecem 16 haftalik oluyorum yeşil alan açılması lazım diye biliyorum açılıp mhrs den kendimiz randevu aliyoruz
Berfin_3346 Sohret21 İnşallah teşekkür ederim rabbim sizinde bebişinizi sağlikla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah
Mavisevenbiri Kadın doğumda jan doğan ve Ömer Faruk kandilcik var kontrolde jan doğandaydım doğuma Ömer Faruk kandilcik girdi gayet de ilgili doktorlar :) Serdar özere de bir kaç defa acilde denk geldim o da gayet güzel ilgileniyor :)
Mavisevenbiri Berfin_3346 ben ilk kadın doğuma gittiğimde çok çekiniyordum devlet fazla ilgilenilmez diye ama servis kısmında her şeyinle ayrı ilgileniyorlar senin hemşiren ayrı bebeğin hemşiresi ayrı tatlı dilli ve anlayışlılardı