Ecemom_ İlk gebeliğime dayanaraktan tecrübelerim oldu sizinle paylaşayım mesela kıyafet ne kadar çok ise o kadar rahatlık 😂 Oğlum kusan bir bebekti günde 5-6 kere üst değiştirirdim durum böyle olunca kıyafet çok kullandım özellikle yenidoğan ve 0-3 ay çok kullandım kilo olarak önde giden bebekti doktorum hep iri bebek dedi ama öyle olmadı minyon bir bebekti hastane çıkışlarını falan 1-2 ay kullandım 0-3 ayları da dolu dolu giydirdim hatta bazılarını 4 aylık olduğun da bile giydirmiştim sadece 3-6 6-9 olarak bir kaç tane almıştım onları giydiremedim ilkten büyük geldi sonra da ya küçüldü ya hava ısındı kaldılar öyle o yüzden bu gebeliğim de ben yine kıyafet sayılarını fazladan tuttum yenidoğan ve 0-3 ay ağırlıklı aldım diğer ayları boyuna kilosuna göre almak daha mantıklıymış onu anladım o yüzden 3-6 6-9 ayları öyle yapacağım listemi sizle paylaşayım fikir olur bazı kıyafet sayılarım fazla da gelebilir ama hepsini yeni almadım ilk gebeliğimden kalanlar da oldu özellikle zıbınlarımız fazla en çok ihtiyaçlardan biri de o kusmasa bile kakası taşınca değişmek gerekiyor 🙈 Sayıları tamamen size ait istediğiniz kadar alabilirsiniz azaltabilir veya çoğaltabilirsiniz ama biraz fazla olması bana göre daha iyi ve avantajlı oluyor en azından ne giydireceğim diye düşünmüyor insan hemen yıkamaya da gerek kalmıyor sıkıştırmamış oluyoruz kendimizi 😂 Bir de listemde yok galiba eklemeyi unutmuşum reflü yatağı da güvenlikli ve güzel ondan da alın bence 🙈