_Birmelekannesii_ Doktor ileri hızı biraz düşük dedi Macun hazırlayan Bi yer de ileri hızı çok düşük dedi
imcakir _Birmelekannesii_ evet bizimde benzer öğrenince ilk ay promenk vitamin kullandık doktor önerisiyle, şu an da macun kullanıyor eşim
beyazmelegim _Birmelekannesii_ Instagram’da beebalvan arıcı var arısütü polen propolis bal karısımı var iletişime geçin çok güzel arı ürünü karısımı yapıyor çok güzel sonuçlar veriyor benim eşimin testleri kötüydü bu arı ürünlerini kullandı gebe kaldım size şiddetle tavsiye ederim arı sütünün sayılamayacak kadar etkisi var şuan 6 aylık gebeyim tüp bebek düşünürken sürpriz şekildi gebelik haberini aldım öneririm yani
_Birmelekannesii_ imcakir bizde 2 ay vitamin kullandı eşim fayda etmedi 9 aydır gidiyoruz doktora hala yok bnde de yumurta tembelliği var
Mercimek_Annesi24 İleri hareket bizde de zayıftı. Ben pcos hastasıyım. 2 yıl hiç hamile kalamadım . Sonra 2 düşük yaptım. Şu an 29+5 teyiz. Eşim astalife kullandı . Ben de inofolic kombi . Tavsiye ederim .