Cileklipasta Merhaba kızlar, tiroid için euthyrox kullanan var mı ? Biraz yükselmiş değerim dahiliye doktorum verdi de kadın doğumcuma soramadım henüz gebelikte bi sakıncası olup olmadığını
Tubamsl Cileklipasta Bende kullanıyorum 50mg kullanmadığım takdirde bebek için sıkıntı olur dediler hem dahiliye hem kadın doğum doktoru kullanmam gerektiğini söyledi.
Hazinem Cileklipasta hiç bi sakıncası yok aksine faydalı en başından beri kullanıyorum hiç şüphen olmasın 😘
Esrammm22 Cileklipasta ben kullanıyorum kullanmasan sıkıntı olur. Kadın doğumcu karışmaz ona. Mutlaka başla ilaca. Bebek için çok önemli kullanmazsan bebekte zeka geriliği ortaya çıkıyomuş. Ben 25 mg kullanıyorum her gün.
Cileklipasta Tubamsl Hazinem Cnkglsn Esrammm22 Kızlar çok teşekkür ederim ❤️ Çok yüksek çıkmadığı için 25in yarısını içeceksin her gün dedi 1 ay sonra kontrol edecek tekrar 😊 gönül rahatlığıyla içebilirim o zaman sağolun 😘
Elaylama Cileklipasta ben 6-7 aydır kullanıyorım gebeler için uygun bir ilaç. şuan artık son haftalardayım hala kullanmaya devaam.
Enemel Cileklipasta canm ben kullanıyorum 2ay olcak hemen hemen korkma değerini düşürüyor faydalı bir ilaç ama artık içerken zorlanıyorum çok bulantılarımız var
Aybke6 Bende en başından beri kullanıyorum hatta 2 gün 50mg bir gün 25mg içiyorum içmediğim zaman başım dönüyor kendimi çok halsiz hissediyorum kullanın çok önemli bi ilaç ayda bir kontrol le gidiyorum
Cileklipasta Aybke6 enfla ozgurhayalim Sağolun kızlar ayda 1 kontrole çağırdı inşallah faydası olur ilacın
enfla Cileklipasta bn kullanıyorum kullanmazsanız eger sakıncası olur. rahatlıkla kullanın ara ara da tekrar kan degerınden baktırın gerekıyorsa ılacın dozu tekrar ayarlanmalı
ozgurhayalim Kullanırsan değilde kullanmazsan ışte o zaman zararını görürsün. Bende haftaiçi 100mcg haftasonu 125mcg olarak kullanıyorum.