GozdeCemre Betulpehlivan 17. Haftada 200 gr 17.5 cm di bu haftalarda daha iki katına çıkıyormuş qaliba
Bilgeercan GozdeCemre benimde 17+5 dün kontrole gittim 190 gr ve 15 cm senin bebişiin mi maşallahı var benimkimi küçük 😊 dr bişe dedimi canım ?
GozdeCemre Betulpehlivan toplanırlar ya anca ne olacak yavaş yavaş Sıpaların aldığı 10 20 gr bile mutlu ediyor sağlıklı olsunlar da😂
GozdeCemre Bilgeercan benim ki illerden gidiyormuş canım ondan senin ki haftasına göre normal yani burada da ortalama 140 180 gözüküyordu galiba
Bilgeercan GozdeCemre anladım canım dr da gününde gidiyor demişti de benim yine aklıma takıldı aydınlattığın için teşekkür ederim 😍
Betulpehlivan GozdeCemre ay evet benim normal de adetten önde gidiyor adete göre 18+4 ultrosonda 19 +1 cıkıyor hareketlerini hissediyor musunuz 😚🤭
GozdeCemre Betulpehlivan benim ikinci gebelik daha hareket tekme Değil de böle seğirme gibi değişik birşey oluyor 1 haftadır falan yani yerini Belli ediyor şebekcik😂
2prenses_masal-oyku Betulpehlivan dr ölçmedi ama tahminen 350 400 gram arasında dedi normalde 21 hafta olunca kilo söylüyolarmış benim doktor pek nazlıda 😂
GozdeCemre Bilgeercan benim İlk Çocukaa fazla beslenemediğim için gelişme geriliği vardı o YüZden bunda yiyorum da yiyorum 😂
omerhalis Betulpehlivan 19+1 gunlugum enson 240 grmdi 17 haftadayken bidahaki kontrolde bakalim kac olmusuz 😀