pamukpamukoldum Bebeğim 7 günlük bu tanı konuldu Bu hastalığı yaşayan geciren amelyt olan varmı Bana yardımcı olurmusunuz🥺 Bebeğimi kaybetmek istemiyorum🥺🥺🥺
Ayse0575 pamukpamukoldum başarılı geçen ameliyatlar var Allahtan ümit kesilmez inşallah bebeğiniz iyi olacak🙏🏻
Semiha60 pamukpamukoldum bize de aynı teşhis konuldu. Daha 29 haftalık hamileyim sadece dua edip bekliyorum. Sanırım sizin doğumdan sonra fark edilmiş. Allah tüm bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin, Allah hepimizin yardımcısı olsun. 6 gün önce yazmışsınız. Şu ana kadar ameliyat olmuş olması gerekiyordu. Oldunuz mu?
Mery65 Canım benim bebeğime de bu teşhis konuldu daha doğum yapmadım. İzmirde Ege üniversitesinde doğum yapacağım 😓
Seren27 Mery65 merhaba, bende 31 haftalık hamileyim bizedr tga teşhisi koyuldu, istanbulda olucaz ameliyatımızı acıbademde, inşallah onları elimize aldığımzda bu kadar basitmydi demek nasip olur 🙏🏻🙏🏻
pamukpamukoldum Semiha60 dün istanbula gittik Kontroller yapıldı ama amelyt edilmedi Şuan sıkıntı görülmediği icin amelyt etmiyorlar Eğer damarlar daralmaya başlarsa bebekler o zaman zorlanıyo O zaman amelyt oluyomuş dedi dr Devamlı takip halinde olacakmış🥺
Semiha60 Bunu ilk defa duydum. Bize söylenen Vsd si varsa evet bir hafta falan bekletiyorlar ama diğer şartlarda 3 günden sonra ameliyat olması gerekiyor. Sizde başka bir durum var sanırım. Hangi hastanede takip ediliyorsunuz? Tüm yapılanlar şifa olsun bebeğinize inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
pamukpamukoldum Semiha60 bizde Vsd de var Neden amelyt etmiyo bu doktorAllah ık narkozdan kendime gelip bişe soramadım doktora İstanbul da siyami ersek hastanesine gittik Prof Halil demir diye bi doktora
Semiha60 Anladım, doktorlar daha iyi bilir tabi. Vsd varsa bekletiyorlarmış onu biliyorum. Hayırlısı ve şifa ile olsun önemli olan o 🤲🏻
Semiha60 Amin inşallah biz de Acıbadem’de olacağız. Sizin doktorunuz kim acaba ? Allah evlatlarımıza sağ sağlim kavuşmamızı nasip etsin, hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mery65 Semiha60🙏🏻 Seren27 Ersin Erek e çok iyi diyorlar bizde onu çok araştırdık ama İstanbul bizim için çok sıkıntıydı onun için İzmiri tercih ettik burada da çok sık yapılan bir ameliyatmış. VSD olması çok iyi maalesef bizimkinde yok. Anjiyo ile delik açılacak. İmtihanımız çok zor rabbim güzel haberler almayı nasip etsin.Bende 36+5 oldum. İnşallah sizi süreçle alakalı bilgilendiririm buradan 🙏🏻
Semiha60 Bizim de Ersin Hoca yapacak. Evet aynı tanı 30. Haftadayız. Aynı hastanede aynı doktora olacağız.
Seren27 Mery65 doktorumuz bize aşağı yukarı aynı işlem vsd li ile vsd si olmayan hasta dedi, bende bizde var diye doktora sormuştum iyi birşeymiş diye, ama merak etmeyin çok bişey farketmiyormuş tek dileğim hastaneden taburcu olduğumuz günleri görebilmek🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Semiha60 Amin inşallah hepimiz bu sınavdan evlatlarımızın sağlığı ile ayrılırız. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Birbirimize dua edelim 🤲🏻 Vsd olmamasını kafaya takmayın sonrasında onu da kapatmak için sonuçta işlem uygulamaları gerekiyor. Bize de önce var dendi sonra yok dendi. Ben sadece hayırlısını diliyorum 🤲🏻
Semiha60 Evet Aytaç Hoca yaptıracak. Sanırım hep aynı doktorlarda olacağız sizinle. Kesinlikle ben de çok araştırdım görüşler aldım Vsd için. Tek duamız hepimizin o hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
Seren27 Semiha60 denk geliriz belki hastanede sizinle , aynı zamanda ameliyat olucaklar muhtemelen inşallahta aynı anda hastaneden sağlıkla ayrıldığımız günlerimize şahit oluruz
Semiha60 Amin amin inşallah 🤲🏻 Hayırlısı ile sağlıkla taburcu olduğumuz günleri birlikte görmek nasip olsun 🤲🏻 Semiha Öncü benim adım. Denk gelirsek, dualarımız bir olsun 🤲🏻