Nurcikeles Kızlar 10+3 üm bugün ama hamileliğe karşı hiç bir belirtim yok ne kusma ne bulantı ne ağrı korkuyorum da pazartesi kontrolümüz var ama hiç bi belirtim olmaması normalmı
Duruu3 Nurcikeles ne güzel keşke bende öyle olsam yaa😥😥😁😁kız her hamilelik aynı olcak diye bişey yok keyfini çıkar maşallah iyidir bebis❤️
Rumeysa_01 Nurcikeles ben de 10+1 oldum benim de belirtim yok bulantı kusma ağrı kontrolüme daha var 1 Ekim’de bakalım inşallah iyidir sağlıklıdır herşey yolundadır 🫶🏻🤲🏻
Fyzblky Nurcikeles Bunun genetik olabileceği söyleniyor. Ailenizde gebeliğini sakin geçiren varsa ona benzemiş olabilirsiniz. Bende 7+4 üm regl olmamaktan başka hiç bi belirtim yok. Maşallah diyip kenara çekilelim bence 🌸🙈🧿
Nurcikeles Duruu3 ilk başlarda çok hissediyorumda şimdi hiç yok insan korkuyor vallah bide ilkimin karnımda kalbi durdu
Duruu3 Nurcikeles yok yok öyle düşünme canım benim Allah’ın izniyle bebek iyidir korntorle gididceksin zaten vala annelik nekadar zor kıyamam sana ya
Gmzcngz O stres herkeste var her kontrolde elim ayağım buz gidiyorum 🤦♀️ bugün fetal dna testi verdim şimdi 2 hafta onu düşünürüm 😂 sonra muayene gelir stres hep stres . Hiç takma verende rabbim alanda rabbim Allahım korusun bütün evlatlarımızı 🙏🙏
Baby-ES Nurcikeles neredeyse sizinle aynıyız 😊 son 1-2 haftadır ben de aynı şekildeyim, doktor kontrolümde her şey yolunda olduğunu görünce bir rahatlama geliyor 😊
Nart Nurcikeles yaa ne imreniyorum böyle bulantısı olmayan hamilrlere değerini bil çünkü bulantı kusma olması çok zorlayıcı
MUCIZEMM__ Nurcikeles ben de sizin gibiyim ne bulantı ne kusma ne yorgunluk hiç belirtim yok her kontrole gittiğimde korka korka giriyorum odaya sizi görünce rahatladım ben de 😄
bebisibeklerken 10+4üz bizde 7. Haftadan itibaren sabah bulantıları ve kasik ağrılarım vardı yeni bulantı ilacına başladık ara ara yokluyor ama herkesin bir değil işte 🫠 sürecin tadını çıkarmak lazım 🌸
Aylife Bende 10. Haftamdayım kızlar benimde hic belirtim yok basta kasık agrım ve bel agrım vardı onlarda gecti bulantım hic olmadı ama anneminde olmamıs hic genetik olabilir :) bizimde haftaya kontrolumuz ins hepimiz saglıkla kucagımıza alırız