Merve_20 Kızlar bana acil yardım iki buçuk aydır regli olmuyorum doktor yumurtan çatlamamış dedi daha üç aydır düşündüğümüz içinde bir yıl deneyin dedi ama regli olmadığım için acayip stresliyim önerilebileceğiniz ilaç veya bitkisel bir şey varmı
Nur67 Merve_20 bende 4-5 ay olamadım söktürücü kullandım ve ayriyeten hayıt otu kullandım oldum soğan kürü de adet yapar yumurtalıklara da iyi gelir deneyebilirsiniz istersenizz. Hormon yüksekliğiniz felan var mı?bana da 80 günlük çatlamayan yumurtan var felan dedi
askmeyvesi_ Merve_20 yumurtlama takibi yap derim ben 1 buçuk yıl sonunda şimdi söyleceğim şekilde hamile kaldım bende hamile kalmadan iki ay öncesinde başlamıştım yumurtlama takibine bir türlü yumurtam çatlamadı testte yumurtlamayı gördüğüm günden itibaren havuç tükettim suyu da olur kendisi de ve o ay hamile kaldım yüzde yüz diyemem ama deneyebilirsin sende
Merve_20 Dün kan tahlili verdim ama daha doktora göstermedim aslında bana değerlerin normal acele ediyorsun dedi ama insanın elinde olan bir şey değil dediğiniz bitkileri deniyecem söktürücü ne kullandınız acaba
Nur67 Merve_20 cycloe progynova kullanıyorum 2. Kutuma başladım suan tarlusal kullandım söktürmedi bu ilaç söktürdü doktpr yazmıstı ama size neden söktürücü yazmadı ki
Sevgiiss Merve_20 ben adetimin 3. Günü gittim vajinal ultrasonla baktı hiç yumurta falan demedi hiç sorun yok dedi sadece