Kızlar size süper bir öneriyle geldim emzirirken birçoğumuzun mutlaka yaşadığı bir şey süt dolması evde koltuk altı deodorantınız varsa ben özellikle cam olanlardan bahsedeceğim boşaldığı zaman atmayın içine boş Dursun süt dolması yaşadığınız zaman bir tane parol için ağrı kesici Bir de sıcak suya havluyu batırın sakın göğüslerinize koyun bebeğe emzirin ara arada bunu illa sütün dolmasına gerek yok rahatlamak için yapabilirsiniz koltuk altı deodorantını bitirmiş şekilde onu bir güzel temizleyeyim sıcak su içine de biraz vazelin karıştırın onu göğüslerinizin etrafında masaj yapın yani masaj aletlerine 10 çeker öyle güzel rahatlatır sütünüzü dağıtır yeni keşfettim kesinlikle sizinle paylaşıyorum işe yarayacak bir şey biten koltuk altı deodorantlarınızı atmayı ama plastik olursa sıcak su koyduğunuz zaman eriyebilir bilmiyorum cam olursa daha iyi olur öyle masaj yaparsınız göğüslerinizi hem sütünüz de olmaz hem de rahatlarsınız çünkü emziren anneler bu konuda çok acı çekiyor tecrübeyle sabitli