Nurlena Ayha gebeliğim başından beri yatıyorum sadece yemek tuvalet.ilk gebeliğimde çok aktiftim aynı kanamaları görüyordum çözemedim sorun ne
Semagzll Nurlena bende bı hafta gelmiyor mesela bı anda geri başlıyor sonra siyah mukus ya da sinir gibi bişey geliyor nasıl tarif edeyim bilmiyorum
Nurlena Semagzll benimde öyle bazen arka arka günler geliyor bazen alıntım bile olmuyor.akıntıyla birlikte kıl gibi mi geliyor
Nurlena Semagzll polip olabilir mi acaba bizde bilinmeyen bi dahakine bunu da sorcam o da kanama yaparmış
Semagzll Nurlena ben tüp bebek yaptırdim acaba bende iğne ucu yerleri mi diyordum artık aklıma bişey gelmiyor
dilaraulusoy Nurlena iki gebeliğimde de hep kanama oldu böyle de devam edebilir biraz dinlenmeye çalış ben dinlenince kesiliyor genelde. Bende dikiş vs de var gerçi.
Nurlena dilaraulusoy hep yatıyorum yemek tuvalet için kalkıyorum sadece.sebebi var kıydı sizin kanamalarınızın benim bilinmiyorda bişey demiyor doktorlar
dilaraulusoy dilaraulusoy Nurlena bana hep eski kanama diyip duruyorlar mesela dün yaşadım biraz ev işi yaptım dikişimin üstünde kanama toplanmış ama hemen kesildi Şuan 22 haftalık. Vajinal fitil alıyordum 10. Haftaya kadar oral almaya başladım o fitil de kanama yapmış bana çünkü
Ayha Mavera316 benim de öyle lekeli geliyor. Miyomum var . Doktor miyomdan dolayı da olabilir dedi.fitil,progesteron kullanıyorum. Umarım bebek gelişiminde sıkıntı olmaz☹️
Nurlena Ayha inşallah sorun olmaz da mükâfatını yaşarız bebeklerimizle.tıp yetersiz bence bu konuda her şey olabilir.tam anlamıyla Allah’a emanetiz
Ayha Nurlena kesinlikle içimizde bir mucize var ve kontrol edemiyoruz . Allah korusun bebeklerimizi de bizi de.
Nurlena dilaraulusoy ağızdan alınca kanamamı yapıyormuş.benimde öyle bir kere leke geliyor arkası yok hiç
dilaraulusoy Nurlena yok vajinal de kanamam oldu hep benim orayı yumuşatıyor ya ben öyle olunca ağızdan almaya başladım.
Nurlena dilaraulusoy hiç duymadım onu benimde ondan kanıyor olabilir mi acaba ama oramın tam tersine sertleştiğini şiştiğini hissediyorum fitil koyarken
dilaraulusoy Nurlena valla iki hamileliğim de de aynı şeyi yaşadım kadın doğum da direk böyle söylediler bana Ankara hastanesinde. Olma ihtimali var tabi eski kanama oluyormuş hep bebekten gelen birşey değil.
Nurlena dilaraulusoy benim kırmızı geliyor ama eski kandan kastınız o mu kahverengi olmaz mı.burak hazine videosunu izledim şimdi instagramdan progestanın yararı olmadığı kanıtlanmış 😪
dilaraulusoy Nurlena benimde kıpkırmızı oluyordu zaten eski dendi hep. Öyle videolara bakmayın bence ben öyle şeyleri araştırmayı kestim artık oluruna bıraktım.
Nurlena dilaraulusoy bende akışına bırakmaya çalışıyorum çünkü çözümü yok duadan başka.ama benim doktorumda aynı şeyi söyledi iğneyi kesti hatta hakkımızda hayırlısıdır inşallah