Sinemce1 Kızlar selammm bugün bebeğimin kalp atışını duyduk inanılmaz bir duyguymuş gerçekten. Şöyle bir şey oldu bebeğim sağa yatmış ve fasülye gibi duruyormuş doktorum bana erkek olabileceğini söyledi. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuzzz
ilaydaelcinn_1 Sinemce1 hangi doktor o 6 haftada böyle birşey söylüyor, çok merak ettim 😂 Tebrik ederim bu arada. Hayırlı olsun. 🌺
Annebebek000 Sinemce1 cocugun daha cinsel organi olusmadan nasil erkek diyebiliyor hayrett valla tebrik etmek lazim onuu Fasulye veya yuvarlak erkek anlamina gelmiyor kii benim iki gebeligimde birbirinden cok ayriydii ikisi de ayni cinsiyetlerr Biri yuvarlakdii biri fasulye seklindeydi Birinde mide bulantisi oldu digerinde olmadi Biri sagdaydii biri soldaa ALLAH BILIR YANII
Sinemce1 Annebebek000 bilemiyorum doktor tecrübesidir belki. Zaten %100 konuşmadı sağda yatanlar ve fasülye gibi duranlar genelde erkek oluyor dedi
Sinemce1 gmzzbhrr 6+2 tam adet tarihimle uyumlu. 4+3 de keseyi gördük bugün de kalp atışını duyduk bebeği gördük. Sizinki geç döllenme olabilir mi?