Elif2907 Devlet hastanelerinde sezeryan nasıl oluyor dikim mi yapılıyor kesiğe yoksa özelde ki gibi yapıstırmamı
BerivanLina Elif2907 bende cok merak ediyorum ya. 3. Gebeligim ikisi normaldi bunda bebek ters sezeryan olma ihtimalim var. Sezeryan olursam eger devlette begendigim bi doktor var ama devletin sezeryani nasl cok merak ediyorum
Tugces09 Elif2907 26 gün önce devlette spinal sezaryen oldum 9 aydır gittiğim doktorum kendi nöbetçi oldugu günde aldı beni. Yapıştırma dikiş yapıldı ben çok memnun kaldım 🙏🏻
poyrazin_annesi28 Elif2907 Doktoruna bağlı. Ama yaşadığım yerde estetik dikiş yapıyorlar artık. Bana da öyle yapıldı
ikibaloglanannesi Elif2907 ben darıca eğitim araştırma Şu an da hamileyim ama Gebze yüzyıla gidiyorum
ikibaloglanannesi BerivanLina devlette o an hangi doktor müsait ise o giriyor. Ne yazık ki devlette seçim hakkı vermiyorlar doktor için
Elif2907 @BerivanLina @ikibaloglanannesi Doktor mühim degil ama dikiş olayı brni endişelendiriyor iple dikerlerse sorun
ikibaloglanannesi Elif2907 benim bulunduğum hastanede iple dikim olmuyor isterseniz gittiğinizde sorun daha detaylı bilgi vereceklerdir size
bet01naz Elif2907 iple dikiş yapma bitmiştir artık ya. Arkadaşlarım devlette sezaryen oldular yapıştırma var artık heryerde
Elif2907 @Tugces09 ben bağcılar devlette yapmayı planloyorum özelde yapıcaktım ama pahalı oraya o kadar para verene kadar cocuklarımın eksiklerini tamamlarım ama bağcılardada yapıstırma varmı hiç bilmiyorum