hilalasc Haftaya girdik henüz çok erken tabiki ama yine temkinli olmakta fayda var doğum çantası hazırlığını , kıyafet yıkama ütülemeye ne zaman yaptınız
Nnmm hilalasc iki gün sonra 35 olcaz bende hazırlamadım ama yarın kontrolüm var ordan gelince hazırlarım diye düşünüyorum artık çokta erken hazırlamaya gerek yok nolur nolmaz herşeyini aldıktan sonra hazırlamak kolay
Kubraalp67 hilalasc ben 32. Haftada hazırladım koydum kenara en son kontrolde sancılarım çıktı doktor erken doğum yapabilirsin dedi eve gelir gelmez hemen hazırladım 😅
sallyt hilalasc bende bekledim bekledim 35+5te hazırladım ama 37+0da birden doğurdum o yüzden çokta beklemeyin derim😬
ngksu Bende 33 de başkasım 35 de tamam artık daha eksik yok dedim 38 de su azlığından hop doğurdum tavsiyem koycaklarınızı yıkayıp ütüleyin yerleştirmesi kalsın sonra alcaklarımızı bi köşeye çıkarıj hepsini aynı anda Görün en son valizleyin
Dlk0640 hilalasc bence şimdiden yapın hurclara koyun ilerleyen zamanlarda insan ağırlaşıyor birde ne zaman dogumun olacağıni bilemeyiz
ttazeannee hilalasc ben 30 da hazırlamıştım ileri haftalara bırakma bence bütün alınan kıyafetleri yıka ütüle valize koy o kadar zor geliyo ki ağırlaşnca zaten 30 da valiziniz hazır olsun diyor ebeler normal de olsa sezaryen de olsa bebeğin ne zaman geleceği belli olmaz. Ayrıca o minik minik bissürü kıyafeti ütülemek o kadar uzun sürüyor ki günlerce belim ağrımıştı.
Leylaaa_46 hilalasc 31 haftadayım eşya hazır ama çanta yapmadım benim eksiklerim var onu hal edince yapacağım 2 haftaya yaparım . İlk kızım erken. Oldu çanta doğru düzgün hazır değildi zorlanmıştım bunda biraz daha erken yapacağım
Mutluuu42 hilalasc 32. Hafta da ne olur ne olmaz diye hepsine başladım yıkama ütüleme yerleştir çanta hazırla bı kaç gününü alıyor zaten
Feniks hilalasc ben 31+2 yim bugün bir kısmını yıkadım çok değil ama bir kaç gün önce kendi eşyalarımı hazırladım böyle ufak ufak her gün bir şey yapıyorum 😂
zubeyde2022 hilalasc Ben kızımda o haftalarda yıkayıp ütülemiştim 34 de valizimi hazırladım 35 de sancılarım başladı 36 da doğurdum o yüzden çok ta erken değil başlayın sizde yavaştan bebeklerin ne zaman geleceği belli olmuyor
iremsevinc hilalasc kıyafet yıkama ütüleme 28 de yaptım 32 de çantayı hazırladım iyi ki yapmısım kızım aceleci ara ara zorluyor sancılar çıkıyor 2 gündür hastanede yatıyordum yeni çıktım iyi ki hazır etmişim herşeyi erkenden
Mirmire hilalasc 36.haftaya girdim bugün. Ve hazırlamaya başladım. Erken mi geç mi bilemedim ama kendimi anca hazır hissettim☺️
M-Urass_Mom hilalasc 29-30 arası güven bana erken değil. Sonra hantallaşıyorsun. Eksiklikler sürekli çıkıyor vs