Htcsnmtn gaydirigubbakcemilem olabilir ama her ikisinde de farklı doktora gitmiştim hiç konusudu da açılmadı kendileri direkt açıyor demekki kayıt olunca
Htcsnmtn gaydirigubbakcemilem büyük ihtimalle öyledir iyiki bakmışım öylesine 😂 çok zor randevu bulmak
gaydirigubbakcemilem Htcsnmtn evet devlette randevu bulmak büyük problem birde böyle uzmanlık gerektiren alanlara randevu almak ekstra zor. Çok önceden ayarlamak gerekiyor devlete gideceksen demişti bir arkadaşım
Htcsnmtn GozdeKB talep hangi gün oluşturdum tam hatırlamıyorum ama bı haftaoluyor galiba dün bildirim geldi 2 ekime randevu verdiler
Htcsnmtn gaydirigubbakcemilem ben normal randevu içinde telefonuma alarm kuruyorum her gün saat 10 için bakıyorum öyle genelde 16 gün sonrasına randevu alınıyor
Htcsnmtn Yasss11 hadi yaa yalnız olmak biraz stresli olur eş destek olur en azından olumsuz bir durum olunca neden almıyorlar anlamış değilim
GozdeKB minikbebegim06 en güzeli canım bu testler son zamanlarda çok yanıltır oldu hep fetal dna yönlendiriyorlar hiç detaylı yaptırmadım ama bunda yaptırmak istiyorum
minikbebegim06 GozdeKB evet bana da madem ikili üçlü yaptirmadin fetal dna yaptır amniyosentez yaptır falan diye çok baskı yaptılar hastanede istemiyorum diyerek imza verdim her seferinde ama detaylıya girip bebeğimi görmek istiyorum ☺️🥰
Htcsnmtn Bende hiçbirini yapmadım sadece detaylı yaptiracam o da herhangi bir problem varsa doğum esnasında ona göre önlem alınır diye Rabbim hepimizin yavrularını sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin