Miniklerinannesiyim beybim0 ben a+ eşim a+ kızım 0- doktor dedi%0.49 ihtmalle dedi sıfır olabilir dedi benim kızımda o yüzdeligin içinde
beybim0 Mavideniz26 benim B pozitif eşim A pozitif bebeğim 0 negatif bu durumu yaşayan var mıdır merak ettim
Elifinannesi33 beybim0 sağlıkçı olarak açıklayım size bunu demekki siz B0 kan grubu eşiniz A0 eşleşmede o yüzden 0 grubu çıkmış. Rh olarakta negatiflik var mı ailede?
Miniklerinannesiyim beybim0 dezavantajı sulalede kimsede böyle bir kan yok rabbim gerek etmesin en zor bulunan kan gerek olursa bulmakta sıkıntı cekeriz kızım herkeze kan verebilir ama kimseden alamaz başkada bşyi yok rabbim öyle uygun görmüş 🤭
Gzde4507 2mnnosanne123 00ve B0 Yada 00 ve BB burdan A olmaz bi yanlışlık olmasın tabi doktor daha iyi bilirde
2mnnosanne123 Gzde4507 bende çok şaşırmıştım üstüne başa basa sormuştm doktra olablır dedi çünkü araştrdım olma imtmlı yok diyordu acaba dedim yine aklıma takıldı ben bi dha bi kan tahlili verdireyim en iyiisi ya
Gzde4507 2mnnosanne123 yani o ihtimale göre olması imkansız anne ve baba kan grubu doğruysa eğer. Tekrar verin bnce de
beautifulgirl beybim0 benim kızıma da yeni doğduğunda kan alınıp bakılmısti sonra tekrar baktırmadik açıkçası o zaman sıfır negatif çıkmıştı. Babası bende A+