Zynp-ela6 Kızlar grip öksürük çok fenayım gece uyuyamadimda hiç boğazım çok.kotu astimim var zaten daralıyorum napsamki bi akıl verin 😢
Kubraalp67 Zynp-ela6 sıcak süte bal ekleyip için öksürüğe iyi geliyor. Nane limon içebilirsiniz 1 bardak. Ben de hamilelikte çok grip oldum paroldan başka bişey de yazmıyorlardı böyle yaparak atlattım hastalığı.
Teyyare22 Zynp-ela6 Bende aynı durumdayım bogazim tamamen sis 34 haftalık göbekli heryerim kırılıyor ağlayıp duruyorum Rabbım yardımcımız olsun sadece parol içiyorum ara ara 😮💨
rumisam Zynp-ela6 evde çay çorba yapın acil doktorları hamile.olunca hiçbir şey yapmıyor sıvı takviyesi verip yolluyor mercimek çorbası bol limonlu ya da tavuk suyu çorbası bunlar bende işe yarar Allah şifaa versin
Rabiamina Zynp-ela6 doktora gidin bence serum ve hava verirler o sizi rahatlatır. Daha ileriye gitmeden en azından bir nebze iyi gelir. Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Zynp-ela6 Teyyare22 bende 33 haftaligim astimim olmasa gribi dert etmem de çok kötü zor nefes aliyorum
Kubraalp67 Zynp-ela6 pek bir şey yapmıyorlar sadece parol serum takmışlardı bana o da 1 saat sonra etkisi geçiyor.
Zynp-ela6 Rabiamina gideyim cnm geçmez kendimden biliyorum ağır geçiriyorum havasız atlatamiyorum pazartesi randevum var o zmn giderim belki de
Mucihe Zynp-ela6 al bendende okadar 2 yaş oğlum var oda covid testte çıktı bana da geçti dikkat et covid var bu belirtilerde 30 haftalık hamileyim canım çıkıyo öksürürken
Zynp-ela6 Mucihe bnmde kizim 4 yaşında çok korkuyorum oda hastalanacak diye ama ben kendi ellerimle hasta yaptım kendimi:(
Rabiamina Zynp-ela6 çevrenizde bebeği olan biri var mı. Bazıları eve hava alıyor sorarsanız belki birinde vardır. Size iyi gelir.
Zynp-ela6 Rabiamina var cnm da onlarda yok bnm kendi havam var içine cekiyorsunya ondan var oda olur mu olmaz mı bilmiyorum