Neslihankrhmt Bebeğim son güne kadar makat ters duruyordu ve mecburi sezeryan oldum,doktorum bana genel anestezinin uygun olduğunu söyledi, aklınıza takılan sormak istediklerinizi sorabilirsinkiz, pazartesi günü kızımı sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım
senanurtn Neslihankrhmt Allah saglikla mutlulukla buyutmek nasip etsin, ben de ayni durumdayim makat gelis sebebiyle 20 Eylule gun verildi 38+5 benim de. Fakat bu neye gore belirleniyor anlayamıyorum, yani suyun ya da sancinin gecmesi beklenemez mi
basakc36 Neslihankrhmt Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah 🙏 genel anestezide uyutma nasıl yapılıyor acaba
Neslihankrhmt senanurtn bende gebelik şekeri vardı o yüzden 39 haftayı geçmesini istemedi doktorum o şekilde oldu genelde sezeryanda 40 hafta beklenmiyor diye biliyorum 38-39 haftada yapılıyor
basakc36 Alisde ya öyle mi 🙈 Bi yerde okudum boğazına bişe sokuyorlar falan yazmışlar korktum açıkçası
prensesimveannesi basakc36 hayır bende ilk bebeğim de genel anestezi aldım kolumdan damar yolu açıldı oradan verirken gördüm ve hemen gitmişim zaten 🙈🙈