pims ylnrs yeni aldım kraft kenya videoları var bakabilirsiniz bizde e bebekte gördük beğendik tavsiye ederim bir bakın
Tutaste_ ylnrs kabin boy al marka model farketmez bence ben ortalama bişey aldım. Elele flight modeli ama stok yenilemiyolar uzun zamandır yazıp bilgi alabilirsin
ayseheyecanli Bütçen el verirse cybex priam öneririm çok araştırdım Bugaboo da iyi ama ben cybex aldım daha düşük bütçe için maxi cosilerde kullanışlı
Asliii1666 Tutaste_ bende bu modele baktım ama kararsız kaldım siz aldınızmı acaba kullanıyorsanız nasıl bi araba?
Melike1001 ylnrs bende bu konuda çok çelişki de kaldım ben daha yolum çok başındayım ama yine de yavaş yavaş bakayım dedim ama Bi çok kişi travel sistemi önermiyor sende Bi yorumlara bak ona göre karar ver 🙂
Tutaste_ Asliii1666 gayet iyi bencr daha kullanamadım fıyat la kullanım bakımından farkı yok oburlerınden. Hafif katlanıyor ayak örtüsü var sürüşü çok kolay bence güzel stokları bitiyo zaten hemen yenş getirdiler stoga iki aydır yoktu burda yaza yaza arabayı kuruttum 😀