amayinedeiyiilerledim momofmychildren kilo sınırı oluyor. Kimisi 4-5 kilodan itibaren kimisi yenidoğan dan itibaren gibi gibi.
bahocum momofmychildren bazı kangurular doğumdan itibaren kullanılıyor. Ergobaby embrace modelini almıştım 3.2 kilodan itibaren kullanılıyor. Ben hem sling hem kanguru edindim açıkçası. Evde kanguru çok hantal sling daha rahat. Ama dışarıda kanguru daha pratik kesinlikle
ngksu Biz şuan 2 aylığız 1. Ayın yarısından sonra 2 ye girerken başlarda kısa süreki koydum sonra onda sallnmaya uykuya geçmeye alıştı artık hep ondayıx ana kucağında kademeli olanlardan var en düşük kademede kullanıyoruz çok da mutlu🐣
ayseheyecanli amayinedeiyiilerledim aa öyle ayrımda mı var slimg midir nedir onlar da var mesela herkes onları öneriyor kangurudansa . Kanguruya eziyet yazanlar var
amayinedeiyiilerledim ayseheyecanli slingler ilk 3 aydan sonra kullanımı zorlaşıyor. Ben tercihimi kangurudan yana kullandım. Her ikisini de alma imkanım olsaydı öyle yapardım. Tek hakkım vardı uzun vadeli kullanım için kanguru tercih ettim. Ben Tommy baby kullanıyorum memnunum. Bebeğimde içinde gezmekten hoşnut