Sedef-345 SuSerkan teşekkür ederimmm . Ya hep kız hissediyordum. Erkek istiyordum kısmetimde varmış :))) bu arada Çin takvimide yanıldı 😂
SuSerkan Sedef-345 ya Çin takvimi benimde kız ayıptır söylemesi bende erkek olsun içimden geçiyor ama hep kız hissediyorum umarım benimde yanılır o zaman 🙏 sağlıcakla gelsinler de minikler 🥰🥰
Sedef-345 Mgyldrmzclk ya az önce videoya baktım 🤣🤣 hemde kaç kere kendini göstermiş işte o anda hem videoya hemde drla konuşmaya daldığım için anlamadım ultrasonda. Bütün bebişler sağlıkla gelsin inşlh 🙏🥰👶👶👶
Mgyldrmzclk Sedef-345 sağlıkla gelsin 🙏🏻😄 bende oğlum da doktor söylemeden direk erkek demiştim. Çünkü bariz belliydi cinsiyeti 😂 hepsine sağlıklı ömürler nasip etsin Rabbim ☺️
Hamile41 Kuzenim bana da cok yapmak istemisti ilk tamam dedim ama o an gelince dayanamam ben bosver dedim zaten ultrastonda direk pipiyide gordum (:
Sedef-345 Hamile41 :))) ya o anda benimkide bariz göstermiş kendisini ama ben drla konuşmaktan detayları kaçırdım 😀 sabah gittim birde akşam öğrendim. Akşam iş çıkışına yakın fena heyecan sardı beni midesi bulanmayan benim midem bulandı heyecandan 😂😂