Zeynepsengul
Keseden pek anlamıyorum yavrum benim kese bozukken bebeği bile görememişti sen düşün kalp atışı ilk başta duymadı sağlıksız gebelik işte zatne düşük yapacaksın kanamanda var falan dedi parçalar düşmeye başlayınca gel dedi 1 hafta sonra kontrol yapalım dedi yine de ben progestan duymuştum onu zorla yazdırttkm onu kullandım ertesi güne kanamam falan durmuştu sonrasında eşim ben ağladığkm için sürekli kalk dedi özele gitt ağlayıp durma gittim bana dedi ki alttan baktı kesen bozuk değil dedi 3-4 gün geçmişti gittiğimde kanama alanı da yok dedi büyük ekrana yansıttı alttaki keseye benziyordu kesem bebek de burda dedi kalp atışını dinletti bana sadece çok yorulma kendi kasma ilişkiye girme falan dedi bol bol yat dınlen dddi kıızm o zaman 10 aylık falan durmuyo hiç mecbur peşinde dolandım yatamadım da sen düşün stres yaparsan asıl iyice tehlikeli olur senin için ben 7 sene bekledim bebeğim olsun diye sonra kendiliğinden kızım oldu onda da yine devlet dedi ki kesen kan dolu işte kürtaj yapcaz falan dedi yine özele gittim yine iyiydi bebeğim doğdu hemen bebek Düşündüm beklemek istemedim bunda da böyle bir sıkıntıyla karşılsşştım özele gittim gene bişey yok yine iyi bebeğim stres herşeyin düşmanı lütfen tek doktorla kalma kese bozuk olup düzelen çok insan varmış 🙏🏻♥haaa birde bana dış gebelikte dediler sen düşünnn neler nelerr