Cicek7616 Kızlar ben hem özel hem devlet takipliyim ve bugün özelde ki doktorum çatı muayenesi yaptı cuma günü devlete de gidicem onlar da çatı muayenesi istese özelde yaptırdığımı söylesem sorun ederler mi yada orda da yaptırsam bir sorun olur mu lütfen aydınlatın beni
Nisapoyraz4270 Cicek7616 bende hem devlet hem özele gidiyorum özeldeki doktorum çok ilgili sadece sezeryan yapıyor bende normal doğum istiyorum bence kontrole gittiğinde tekrar çatı muayenesi yaptır belki açılman olur o gün
myavocado Cicek7616 doğumunuz hangisinde olacak, doğumunuz devlette olacaksa onlar da çatı muayenesi yapmak isteyebilir, ki bence yapmalı doğumunuzu yapacak olan dr. Ama özelde doğum yapacaksanız, söylerseniz yapmayabilirler bence.
iremd-1798 Cicek7616 37 hafta doğum için erken bir hafta değil. Bence yaptırabilirsin bende özel ve devlete gittim hep doktorlar farklı yorumladı. Aksi bir durum olacağını sanmam.
Cicek7616 myavocado devlet hastanesinde yapacağım doğumu sadece iki kere çatı muayenesi olursa sıkıntı olur mu diye korktum sormak istedim ve bugün ki çatı muayenesinde doktor detaylı bakmadim normal doğum olur mu diye baktım dedi acilmana falan bakmadım dedi
iremd-1798 Cicek7616 yaptırdım herhangi bir sorun olmadı. 40+4 de doğurdum. Muayeneye rağmen açılmam olmadı suyum gelmedi. 39 da doktorun uyarı amaçlı bir kaç defa muayeneyi tekrarladı.
Cicek7616 rumikaa devlette olacak doğum ama özelde yapılacağını bilmiyordum aniden geç çatı muayenesi yapacağım dedi